Hij was verliefd

Hij was verliefd

En dat resulteerde in de aankoop van 2 karashigoi voor Rudy in plaats van eentje.

Hij vond deze uit de groene vijver de mooiste, dus werden ze uit de groene soep gekozen. Ondertussen zijn ze opgedoken op de website van koivrienden.be waar ze een topic zijn opgestart over de evolutie van de karashigoi. Alle mensen dus die een karashigoi hebben aangekocht dit jaar, even deze topic vervolledigen aub…

Hier het filmpje van Lola en Lisa, beiden 39 cm.

Een absolute topper, die eindelijk zijn weg gevonden heeft naar zijn uiteindelijke baas, is deze sanke van Momotaro uit de Momoko bloedlijn van Momotaro. Ik heb er mij altijd het hoofd over gebroken waarom deze niet verkocht werd, en kan het zelf nog altijd niet begrijpen.

De enige reden die ik zou kunnen bedenken is het feit dat het een man is, maar dan nog.... Hier is absoluut niets op aan te merken. Deze sanke is nu het prototype van de moderne sanke, eentje waar alles op de juiste plaatsen zit. Met zijn 70 cm, een gestroomlijnde body, die na zijn uitspattingen van de afgelopen weken (paaien), zeker weer zal verbeteren.

Het tsubo sumi ligt op de juiste plaatsen, niets in het rood, alles op het wit tegen het rood aan. Een uitgebalanceerd patroon, evenwichtig en met een fantastische neus was dit in mijn ogen een sanke uit het boekje. Toch kreeg ik deze niet verkocht. Wie kan mij hier nu een degelijke uitleg voor geven ?

Neem nu nog even het feit in ogenschouw dat hij de laatste weken zijn mannelijke hormonen heeft misbruikt in een vijver vol met vrouwen, en schijnbaar niet met zachte hand, dan weet je dat hij er nu, gedemoraliseerd en op zijn slechts uitziet. Een kleine en lichte beschadiging van zijn uitspattingen, dat je bijna nog niet ziet, is het resultaat.

Bart is er in ieder geval zeker mee in zijn nopjes, en Jack schatte dat deze man van Momotaro nog een aanzienlijke lengte zou kunnen bereiken, met een kleine kwinkslag naar Domino, maar dat vind ik persoonlijk wat te ver gezocht…Mijn schatting is nog een tiental centimeter met een toename van body, en je zult hier nog veel van horen in de toekomst.

Zet deze maar in op de koishow volgend jaar in Bokrijk, de nieuwe locatie van de Belgische vereniging. Hier hebben ze trouwens een juiste beslissing genomen, want dit is wel een toplocatie….

Dick kwam speciaal uit Schagen (regio den Helder) om zijn Karashigoi op te halen. Ik had er speciaal 2 stuks uitgekozen, een lichtere en eentje iets donkerder. De keuze was vrij snel gemaakt, en met een lengte van 42 cm, een dankbare koi. Dit is de keuze van Dick

De karashigoi story is bijna ten einde, want er zwemmen er niet zoveel meer rond. In totaal werden er 62 aangekocht, en de laatste trekken rustig hun rondjes... Dit zijn er nog een achttal. Wie nog een karashigoi wil, de laatste zijn klaar om te vertrekken. De prijs blijft voor allemaal nog hetzelfde, namelijk 395 euro

Meer afbeeldingen

Hij was verliefd: afbeelding 1
Hij was verliefd: afbeelding 2
Hij was verliefd: afbeelding 3
Hij was verliefd: afbeelding 4
Hij was verliefd: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052