Ik ben terug...

Ik ben terug...

Iedereen weet dat ik vanaf het begin een Momotaro fan ben, en meestal geef ik dan ook de meeste info over Momotaro.

Dit wil niet zeggen dat andere kwekers minder zijn, integendeel. Niemand kan ontkennen dat bepaalde kwekers geweldige koi kunnen produceren, dus laat ons stellen dat Momotaro bij de upper level in de koiwereld behoort, en dat er menig andere zijn die evengoed, zoniet beter zijn.

Ik heb nu eenmaal een goed gevoel bij Momotaro, en mijn relatie binnen de Momotaro koifarm zorgt ervoor dat ik goede aankopen kan doen. Zolang ik dit gevoel heb, zal ik deze relatie ook proberen te verzorgen en eventueel nog te verbeteren.

Volgende week zaterdag vertrek ik dan ook weer naar Japan, waar ik de veiling zal opvolgen van Momotaro, die gehouden wordt op 19 en 20 februari. Er zullen een groot aantal tosai en nisai geveild worden. Als ik me niet vergis worden er 1500 tosai in de strijd gesmeten, en de nisai heb ik al op de website gezet.

Er zijn al een aantal biedingen binnen, en nu maar hopen dat er enkele successen uit voortkomen. Indien er nog mensen zijn die een bieding willen doen, of eventueel andere wensen hebben, kunnen me dit altijd doorgeven. De openheid in calculatie is correct en 100% overzichtelijk. Er worden 3 alternatieven gegeven, met name een prijs zonder opvang van de koi, een prijs met opvang door Interkoi en een prijs voor opvang, inclusief garantie door Interkoi.

Ik geef hier ook een klein overzicht van de resultaten van de ZNA show van februari laatstleden, met enkele successen van de Momotaro Koi, hun eigenaars, en de handling dealers of de dealers die deze koi aan de man gebracht hebben.

Laten we beginnen met de jumbo champion prijs van Joseph Wong, de majestueuze Lion Queen showa van Momotaro, waar ik het al verscheidene keren over heb gehad. De handling dealer was Friendship Koi Farm. Wij hebben de vriendelijke Joseph Wong reeds meermalen op de veilingen ontmoet, waar hij een fanatiek koi liefhebber blijkt te zijn. We moeten het helaas dikwijls tegen hem afleggen met het bieden...

Filmpje van de Jumbo Champion

De kokugyo prijs ging naar Hendrawan Sudarpo uit Indonesië, met een kohaku uit de 50 bu klasse (tot 50 cm). De handling dealer in dit geval was Narita Koi farm. Filmpje van de kohaku

Zoals je waarschijnlijk weet heeft Momotaro een geweldige GinRin lijn, en de beste in Variety Gin Rin A, werd gewonnen door Frankie Ong uit Singapore, die door Max koi Farm werd verhandeld. Ik dacht de koi te herkennen uit een veiling van voorheen.

Tenslotte werd een sanke nog 2de in de 90 bu klasse, maar het geloof is er, dat deze nog een grote toekomst voor zich heeft. De eigenaar hiervan is Togo Kanayama uit Japan.

Ter info: ik ben vandaag de ganse dag open tot 16.00 uur, maar zal volgende week zaterdag gesloten zijn wegens mijn reis naar Japan.

Meer afbeeldingen

Ik ben terug...: afbeelding 1
Ik ben terug...: afbeelding 2
Ik ben terug...: afbeelding 3
Ik ben terug...: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137