Ik krijg ze niet verkocht

Ik krijg ze niet verkocht

Keer op keer probeer ik het opnieuw, en koop ik enkele shiro utsuri aan.

Al is het bij Omosako, Okawa of Kaneko, het is altijd een probleem om ze te verkopen. Waar ligt dit toch aan ?

Misschien kunnen jullie me helpen en evalueren waar het probleem zit. Als ik alles op een rijtje zet, dan kan het aan enkele faktoren liggen. Ofwel zijn ze niet goed genoeg, ofwel is het niet de goede kweker, ofwel zijn ze te duur.

Misschien is het iets waar ik zelf niet bij stil sta, en maak ik een fout. Wat denken jullie dat het zou kunnen zijn ? Mijn persoonlijke mening doet er natuurlijk niet toe, en met mijn beperkte kennis zou ik zeggen dat ze er geweldig uit zien. Zowel huidkwaliteit, patroon, grootte, of algemene uitstraling lijkt mij in orde te zijn.

Ik heb er nog 3 en die zijn tussen de 63 en 70 cm, ik heb ze niet precies gemeten, maar leggen jullie me nu eens uit waar mijn miskoop zit. Ik heb zelfs nog de keuze tussen een shiro met toekomst en een shiro die nu al het gewenste patroon heeft.

Maar weet je wat ? Tegen zaterdag heb ik een vijver in gereedheid gebracht waar mijn shiro samen rondzwemmen met een prachtserie showa, waarvan de verwachtingen ook hoger gespannen waren, en die ik bijna niet aan de straatstenen kwijt kan. Deze zijn tussen de 50-58 cm van een topkweker wat betreft showa, namelijk Isa...

Bekijk nu deze bowl eens goed. Ik heb het filmpje lang genoeg gemaakt zodat je ze allen goed kan zien. Dat zijn toch de koi die menigeen zoekt ? Dat zijn toch de showa met het glanzende sumi, de showa die iedereen zomaar in zijn vijver wil zetten, of zie ik dat nu verkeerd ? Dit zijn toch pracht shiro's, al zeg ik het zelf....

Nu zaterdag vanaf 11 uur en zondag van 10 tot 12 uur zal ik deze selectie aanbieden op de volgende manier: de eerste keuze uit dit 9-tal voor de prijs van 2000 euro. Het maakt niet uit welke je kiest. De volgende keuze wordt telkens 50 euro goedkoper, dus 1950 - 1900 - 1850 - 1800 - 1750 - 1700 -1650 en tenslotte 1600 euro.

Je kan dus ook de laatste keuze voor 1600 euro nemen, maar dan kies ikzelf de 8 voorgaande koi, en neem je de overblijvende. Als je de derde keuze wil, dan kies ik de 2 voorgaande.

Bovendien krijgt iedereen die een koi koopt uit dit 9-tal, is het nu de eerste, de vierde of de laatste keuze, een waardebon van 200 euro, enkel te besteden voor de aankoop van Probites. Dit mag gewoon voer, zinkend voer of voer met Chlorella zijn.

Als dit geen mooie aanbieding is....

Meer afbeeldingen

Ik krijg ze niet verkocht: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240