Interessant om te volgen

Interessant om te volgen

Uit elkaar groeien of aan elkaar groeien, that's the question.

Zal het tweede patroon zich scheiden van het eerste patroon of zal dit naar elkaar toe groeien. Een mooi voorbeeld dat leerzaam zou kunnen zijn voor de toekomst.

Zijn de meningen verdeeld of staan de neuzen in dezelfde richting, wie zal het zeggen. Maakt het voor de uitstraling van de koi iets uit, of hebben jullie een voorkeur ?

Het voordeel hiervan is dat het een goede leerschool is. De koi staat reeds op enkele forum afgebeeld, en er zijn reeds meningen over verspreid. Wel is het zo dat de eigenaar van deze koi een goede vriend is, en dat het opvolgen van deze koi iets makkelijker is.

Laten we eerste de koi in goede gezondheid evolueren, en dan gaan binnen een jaartje al meer weten. Zij is in ieder geval voorlopig te bezichtigen in Arendonk.

filmpje koi van Matthijs buiten

filmpje koi van Matthijs binnen

De verkoop van de prijzige Azukari koi van Taniguchi verlopen voorspoedig. Er zijn nog slechts enkele exemplaren te koop, en wij kunnen definitief iedereen aanraden om een kans te wagen om een tosai van zeer hoge kwaliteit, op te zien groeien naar een prachtige nisai.

We hebben veel onderzoek gedaan de laatste tijd naar wat er op de markt te koop is van dit soort koi, en persoonlijk is voor ons het verschil zeer duidelijk. Het is veel geld, maar wij zijn ervan overtuigd dat het een winning evenement is.

De afspraken zijn gemaakt dat alle 20 exemplaren in Japan verblijven tot oktober. Er zijn nog 10 exemplaren te koop van de in totaal 33 geselecteerde exemplaren (13 van vorig jaar oktober en 20 van dit voorjaar.

Ik heb nog een filmpje gemaakt van de speelse tosai van Momotaro die ik voorzien heb van een half litertje botermelk. Na 2 dagen relaxen voelen ze zich al een stukje beter, en het normale speelse tosaigedrag begint nu al vormen aan te nemen. Van deze selectie zijn er reeds 28 van verkocht, en zijn er nog maar 32 over. Al de mensen die een koi van deze selectie hebben gekocht mogen zeker en vast tevreden zijn. Bekijk het zelf maar even…

Meer afbeeldingen

Interessant om te volgen: afbeelding 1
Interessant om te volgen: afbeelding 2
Interessant om te volgen: afbeelding 3
Interessant om te volgen: afbeelding 4
Interessant om te volgen: afbeelding 5
Interessant om te volgen: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137