Interessante details

Interessante details

Er hebben weer een groot aantal koi, hun overwinteringsplaats verlaten. Het bestand begint uit te dunnen.

Ik ben bang dat ik niet voldoende koi heb dit jaar, tenminste, de koi waar ik graag in handel. Ik heb al heel wat rondgebeld, maar het schijnt dat er niet veel meer te koop is dat geschikt is voor mijn assortiment.

Mijn nieuw terras is ondertussen in gebruik genomen, en de kritiek is goed. Sam, Brent en vrouw waren de eerste die zich aanmelden vandaag. Zij kwamen hun tosai showa ophalen uit de 60-reeks, maar oh wee....ik heb voor de eerste keer een grote fout gemaakt. We konden de showa nergens meer vinden, en ik had de verkochte afzonderlijk van de verkochte gezet. Zelfs 2 maal zoeken naar de showa gaf geen resultaat. Ik schaamde me diep, want hier heb ik een hekel aan. Er kon echter maar 2 fouten gebeurd zijn, want anders werden er deze week geen showa opgehaald, dus daar moest de fout zitten. Ik dus s'avonds onmiddellijk contact opgenomen met de mensen, en ja hoor. De showa is uiteindelijk terecht. Het was een hele opluchting. De nodige maatregelen zijn ondertussen getroffen om de fout recht te zetten...

Ondertussen heb ik al meerdere vissen gezien die op de opensales worden aangeboden, en ik moet zeggen dat het de moeite is om te bekijken. Prachtige kohaku van Hoshikin heb ik al de revue zien passeren, het wordt inderdaad spannend. De prijzen vallen niet tegen, maar het zijn natuurlijk ook gegarandeerde vrouwtjes van de kweker met certificaat.

Alex was ongeduldig om zijn bijzonder mooie, maar ook beloftevolle nisai showa te komen ophalen.(57 cm) Hij was er zichtbaar gelukkig mee, en dan zijn wij het ook.

Bart schrok zich de pleuris toen hij de indrukwekkende kop en bodyzag van deze matsue kohaku, zuster van matsie en sproet. HIj zei het niet, maar hij dacht het wel....ik zag hem denken...(niet gemeten, maar de juiste maat krijgen we wel te horen)

Ben deed vandaag zijn favoriete werk, tosai uitzoeken. Hij sorteerde enkele beloftevolle sakai SFF die nu stilaan in de verkoop mogen komen. Mensen die interesse hebben in Sakai SFF kwaliteit A zijn altijd welkom, er zitten er nog een 30-tal.

Tenslotte ging de mannelijke Dainishi die tijdens zijn verblijf nog 2 cm was gegroeid (61 cm) naar huis. Jacky en zoon waren duidelijk onder de indruk van deze robuuste man. We hebben nog enkele andere vissen gebowld en gefilmd, waaronder de showa uit de 60-reeks die nog moeten opgehaald worden, ofwel naar de groeivijver gaan.

Een greep uit het sakai aanbod

de kashira sanke uit een reeks van december 2009

76 cm showa kwaliteit

Wij willen naar huis of naar de groeivijver....

zeer degelijke Yagenji koi

Een greep uit het sakai aanbod

Meer afbeeldingen

Interessante details: afbeelding 1
Interessante details: afbeelding 2
Interessante details: afbeelding 3
Interessante details: afbeelding 4
Interessante details: afbeelding 5
Interessante details: afbeelding 6
Interessante details: afbeelding 7
Interessante details: afbeelding 8
Interessante details: afbeelding 9
Interessante details: afbeelding 10
Interessante details: afbeelding 11

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137