Interkoi Groningen op bezoek

Interkoi Groningen op bezoek

Vandaag kwamen Martijn en Ilonka op bezoek om een aantal koi van Matsue van hoge kwaliteit aan te kopen om in het Noorden van Nederland de mensen ook de gelegenheid te geven om dit soort koi aan te kopen via Interkoi.

Nadat Ben en ik een 30-tal kohaku uit "onze mudpond" hadden verzameld, werd er al gauw overgegaan tot de selectie van deze tosai kohaku van Matsue. Het is telkens weer even blozen als je de vooruitgang ziet van deze koi. Het zijn gewoon goede kohaku met veel potentie uit de Sensuke bloedlijn van Matsue. Er zijn veel betere, maar er zijn nog veel meer slechtere. Als je de prijs kwaliteit van deze kohaku bekijkt, dan weet ik zeker dat hier nog veel meer toekomstperspectief inzit als in menig andere tosai.

Laat je hier vooral niet leiden door koi die reeds "af" zijn, maar geef deze koi te kans om door te groeien en hun kwaliteit door de jaren bloot te laten leggen. Ze zijn nu 30-35 cm, en ik maak me sterk dat ze in normaal goede omstandigheden op het einde van het jaar makkelijk 45-50 cm. halen. Let bij deze tosai vooral op de goede huidkwaliteit, het speelse beni en de goede bouw van deze koi.

Plan een bezoekje aan Interkoi groningen en ik weet zeker dat jullie je het niet zullen beklagen. Martijn en Ilonka zullen je gepast ontvangen en je de nodige informatie graag verstrekken.

Voor meer informatie: Interkoi Groningen

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137