Kamiaccen

Kamiaccen

Reeds geruime tijd heb ik in mijn hoofd het woord kamiac zitten. Waarom is me niet duidelijk... klinkt het woord nu goed, of wil ik iets proberen dat me de moeite waard lijkt.

Het is net zoiets als pippen, dat zijn van die dingen die mij een goed gevoel geven. Ik had er reeds dikwijls van gehoord natuurlijk, maar nog nooit geprobeerd. Zelfs Philip van interkoi wielsbeke had me er al enkele malen op attent gemaakt dat het spul goed werkt.

Met de opvangst van de nieuwe koi die binnenkomen in het achterhoofd, eventjes een mail gestuurd naar House of Kata. s'Avonds ontving ik reeds een telefoon van Gerjan Romijn of hij eventjes binnen kon komen de volgende dag. Natuurlijk kon dat.

Al dadelijk was er een plezierig contact tussen Gerjan en mezelf, en hij had zelfs een toestel bij om Kamiac te maken. Het was precies of Gerjan het al wist, terwijl ik er niets over gezegd had. Toen Rini er bijkwam, was het hek helemaal van de dam. In plaats van eventjes binnen te komen, is Gerjan meer dan anderhalf uur blijven hangen. Dit zijn zo van die bedrijven met mensen die onmiddellijk een goed gevoel geven, en geloof me, bij mij geeft dat een meerwaarde.

Met een specialist als Rini, moest hij soms zijn hersenen pijnigen, want als er iemand ter zake is over patogene, heterogene, nitrificerende bacteriën of alles wat met bacteriën te maken heeft, dan is Professor Rini een niet te onderkennen tegenstander. Gerjan wist zich echter goed uit te slag te trekken, en ondanks het feit dat hij af en toe toch eens diep moest nadenken, kon hij ons wel overtuigen.

Bovendien had Gerjan een kamaic toestel bij ter kennismaking. Dit gaan we de volgende weken en maanden eens duchtig testen. Naast de kamiac had ik zelf al goede resultaten met de bacterial feeding van het house of Kata.

Nog even een plezierige anecdote: Ben Doorakkers kwam even op bezoek de volgende dag. Wat had hij bij ? Juist ja, een kamiac toestel... Dit kan toch geen toeval meer zijn. We hebben dus nu de luxe om met 2 kamiac toestellen te werken, makkelijk nietwaar ?

We zullen jullie uiteraard op de hoogte houden van de resultaten. Werkt het, dan zeggen we het eerlijk, werkt het niet, dan zeggen we het ook. Dus kamiaccen maar....en Gerjan, bedankt voor het prettige gesprek. Waar is het woord kamiac trouwens van afgeleid, weet iemand dat ?

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137