kohaku nr. 20 - 31 cm.

DEZE KOHAKU IS ONDERTUSSEN VERKOCHT

" /> kohaku nr. 20 - 31 cm.

DEZE KOHAKU IS ONDERTUSSEN VERKOCHT

" />
Kohaku Momotaro nr. 20 - 31 cm

Kohaku Momotaro nr. 20 - 31 cm

Hoe kleine tategoi zo mooi kunnen zijn. Vandaag nemen we nummer 20 van de kohaku in ogenschouw. Vooraleer u de beoordeling leest, bekijk dan enkele malen het filmpje. kohaku nr. 20 - 31 cm.

DEZE KOHAKU IS ONDERTUSSEN VERKOCHT

beoordeling door Ben Doorakkers

Deze kohaku straalt één en al vrouwelijkheid uit. Zij heeft een mooi vier stappen patroon wat bij het groeien alleen maar in kracht zal toenemen. Het beni is egaal en overal goed geproportioneerd, zodat de teri of de glans naarmate ze ouder wordt zeker zal verbeteren. Het beni nestelt zich verleidelijk tegen de ogen, maar zal bij het volwassen worden, waardig afscheid van de ogen nemen, en dit moet ook zo. De kiwa mag er zeker zijn en de shasi is nog ruim twee schubben. Dit wijst op een langzame verbetering van de kwaliteit van de koi. Nee, snel finishen zal deze gelukkig niet.

De ogen staan mooi breed ingepland, op een mooi groot hoofd.. De afstand van het laatste patroon tot de staartwortel is een paar cm. en dit maakt de koi zoveel eleganter. Verder ziet het wit van de koi er onberispelijk uit, maar ik zou ook niet anders verwacht hebben van deze tategoi.

Vergis je niet in het hi. Dat is bij deze jonge koi nog zeker niet te rood, neen eerder oranje, en zo hoort dit ook. Niet vergeten dat het beni van een koi gaande weg beter moet worden, en niet andersom.

Prijs van deze koi: € 1 750,00

INTERKOI geeft u volgende voorwaarden:

- U betaald bij aankoop: 50% van de waarde = 875 euro

- U betaald bij levering het saldo 50% = 875 euro.

Transportkosten: 100 euro te betalen bij levering.

Indien de koi in quarantaine moet blijven in onze verwarmde vijvers zal hier een vergoeding van 200 euro gevraagd worden. (Periode van aankomst tot einde maart.)

VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml