Koibemiddeling

Koibemiddeling

Als je als tussenpersoon fungeert tussen de verkoop van een koi dan noem ik dit met een mooi woord koibemiddeling.

Het gebeurt niet dikwijls, en het gebeurt enkel met koi die ik zelf ken en die bij mij vandaan komen. Door een onpartijdige opstelling, waarbij de zo juist mogelijke informatie wordt gegeven, gefundeerd met de nodige informatie en kennis die ondertussen in mijn bibliotheek is opgeslagen, kom je al tot een mooi beeld van de koi.

Eén van deze koi, is de reversed asagi van Martin. Vraag me nu niet waarom Martin deze wegdoet, maar daar zal hij ongetwijfeld een antwoord op geven in zijn persoonlijke stijl via de reacties.

De koi werd aangekocht bij Otsuka en had het codenummer 912029. Hier zie je nog een filmpje van de Asagi 912029 van maart 2010, en zo ziet ze er nu uit.

Ik weet niet meer precies hoe groot ze was toen ik ze aankocht, ik weet wel dat ik gisteren een mail van de nieuwe eigenaar heb gekregen, met de melding dat hij ze 84 cm heeft gemeten, wat precies aansluit bij de informatie die ik hem heb doorgegeven.

Johan is de nieuwe eigenaar en komt uit Spijkenisse, een heel eind van Arendonk, maar wat is 120 km in deze tijd ? Hij wou een grote koi in zijn vijver, en hij moest haar bovendien nog graag zien.

Als al deze voorwaarden vervult zijn, bemiddel je tussen klant en nieuwe eigenaar, en daarmee is mijn rol gespeeld. Klant tevreden, nieuwe eigenaar tevreden, en mogelijk hou ik 2 tevreden klanten over, die misschien in de toekomst nog klant zullen blijven, en daar zit mijn beloning....ik investeer in de toekomst.

Meer afbeeldingen

Koibemiddeling: afbeelding 1
Koibemiddeling: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240