Koiliefhebber in hart en nieren

Koiliefhebber in hart en nieren

Als de koihobby ondersteunt wordt door je vrouw, kan de koihobby zoveel meer plezier verschaffen, en kan je intenser genieten.

Dit straalt volledig uit bij de Ben en Rini, koi-koi en nog eens koi. Soms denk ik wel eens dat Ben s’nachts ook nog droomt van koi. We waren gisteren uitgenodigd, en wat normaal een barbecue zou moeten zijn, werd omgetoverd tot een gourmet festijn.

Helemaal niet erg hoor, het werd een fijne avond, en ondanks het feit dat ik gezegd had dat er deze avond niet over koi werd gepraat, moest er af en toe toch eens over koi gebabbeld worden. Ik heb wel de gelegenheid te baat genomen om de nieuwste aanwinsten van Ben even op de film te zetten, en oordeel zelf maar.

De showa, ondanks zijn gedrongen gestalte, word volgens Ben een topper, en ik ga hier volledig mee akkoord. De sanke is de uitdaging van Ben. Ze zag er in ieder geval al stukken beter uit dan begin dit jaar, en ik ben zelf benieuwd naar het resultaat. Ben blijft er rotsvast van overtuigd dat dit een geweldige sanke wordt, laat ons toch rustig afwachten, we houden je zeker op de hoogte.

Ondertussen heb ik alle prijzen op de website gezet. Ik hoop dat er geen fouten in staan, en moest dit zo zijn, dan zal ik dat wel doorkrijgen veronderstel ik. Het zouden de prijzen moeten zijn van voorheen, met enkele prijzen die naar omhoog zijn gegaan, maar ook een aantal die naar beneden zijn gegaan. Dit heeft te maken met ontwikkeling van de koi

De ganse week zal ik iedere dag een aantal koi voorzien van een rode bol. Dit betekent dat men gedurende de AASS (after Arcen super sales), dus tot zaterdagavond een korting krijgt van 10% op de aangeboden prijs. Volg het rustig op, want de koi die ik aanduid, zullen iedere dag veranderen, en misschien zit er wel juist die koi tussen, die je wou aankopen. Wel moet je goed kijken naar sanke 912069, want hier zal ik morgen een nieuwsitem aan wijden, dat is een specialleke.

Bedankt Ben en Riny voor de supergezellige avond. Volgende maand nog een bezoekje waar we allemaal naar uitkijken, en dan zit het er bijna zo goed als op dit jaar.

Mako showa van Momotaro

Sanke van Momotaro, ik dacht Ryu X bloedlijn, maar ik ben niet zeker.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052