Laatste oproep jaarlijkse barbecue op 16 mei

Laatste oproep jaarlijkse barbecue op 16 mei

Bij deze wil ik iedereen die zich nog niet ingeschreven heeft voor de jaarlijkse BBQ, nog even eraan herinneren dat ik graag voor 1 mei de laatste inschrijving zou ontvangen.

De week erna is het Appeltern, en dan heb ik het te druk om alles bij te houden. Ik verwijs nog even naar mijn nieuwsitem over de jaarlijkse barbecue op 16 mei, waar je alles zo een beetje kan lezen, en heb je het nog niet gedaan…doen zou ik zeggen. Dezelfde fijne mensen van ieder jaar zullen aanwezig zijn, en het hapje en het drankje zullen zoals altijd niet ontbreken. De enige onzekere faktor in het gebeuren is de zon.

Tijdens deze dagen heb ik nog enkele hele speciale acties en aanbiedingen op de rit staan, maar deze geef ik pas vrij, nadat ik alle inschrijvingen heb ontvangen.

Stuur dus een mail indien je wil komen, en zo ja, met hoeveel personen. Indien je recht hebt op waardebonnen, vergeet deze dan niet aan te vragen, want niet vragen is niet krijgen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240