Narita dag 1

Narita dag 1

Wij zijn weer veilig aangekomen in het land van de koi. Deels een ander pad gevolgd dan normaal, maar we zijn weer waar we moeten zijn.

Ditmaal zijn we van Osaka naar Nagoya gereisd via Kioto, daarna met een treintje naar Iwakura en dan met de taxi naar Narita waar ze momenteel alles gereed aan het maken zijn voor de grote dag morgen.

Ondertussen heb ik toch weer 5 koi bij Narita rondzwemmen die eind dit jaar vermoedelijk naar Arendonk komen, dus was het de moeite om op zoek te gaan naar deze koi.

Het belangrijkste vond ik momenteel de koi die weggegeven wordt voor de wedstrijd 2018. Deze zag er meer dan goed uit vond ik persoonlijk.

We hebben hem niet gebowld, maar Narita was zo vriendelijk om de koi toch even te netten. Bekijk deze goed, en besef wat voor soort koi ik aanbied als wedstrijdkoi….

Er is nog een kleine periode tot aan de trekking van de prijs, profiteer ervan nu het nog kan.

Ik was ook eigenaar geworden van 2 Matsue kohaku en die zwommen nog altijd bij Narita totdat deze naar Niigata worden gebracht in het Noorden waar hij nog een mudpond heeft. Daar zullen ze de rest van het seizoen verder ontwikkelen naar Sansai.

De speciale koi werd als eerste gevonden en die zag er picobello uit, zonder meer. De 2de heb ik ook gezien en Narita heeft haar ook genet, maar ik was zo stom om mijn knopje niet in te drukken zodat ik geen filmpje heb.

Ze zag er in principe heel behoorlijk uit dat kan ik je garanderen, en het zijn stuk voor stuk monsters van jewelste.

Daarna nog de ginrin goshiki en de showa gefilmd die ondertussen reeds verkocht zijn. Ik heb alles samengevat in één filmpje, geniet er van.

Het is hier ondertussen 16.45, en zo dadelijk gaan we eten en vlug slapen, want ik ben ondertusssen toch al een van gisterenmorgen 5.30 uur op en ondertussen nog niet geslapen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137