Nog eentje op de valreep

Nog eentje op de valreep

Het doet pijn, het zijn moeilijke beslissingen, maar ik moest en zou nog één deal rondkrijgen, een deal waar ik al lang op zat te azen, maar die niet wou lukken.

Maar eindelijk is de kogel door de kerk, maar ook door mijn portemonnee. Juist voor het vertrek heb ik dan toch toegehapt om deze nisai aan te kopen van Sakai FF, en bovendien kan deze niet verscheept worden, dus moet ze wel een jaartje hierblijven.

Na al de omslachtigheden van het azukari gebeuren, waar ik in de loop van de volgende weken wel meer zal over berichten, is het toch een verademing om toch nog enkele koi als azukari te laten. Ik begrijp de ganse situatie nu beter, maar zal er later op terugkomen.

In ieder geval blijft deze koi van de veiling nog een jaar in de mudpond. Voor zover ik iets van koi ken, heeft deze alles in huis om het te maken. Bekijk het filmpje aandachtig en zeg nu zelf of deze de lengtegroei in zich heeft, en of deze body zal maken in de toekomst.

Ik heb het gevoel dat je hier een kanshebber op veel succes zou kunnen hebben. Nu 61 cm, een body uit één stuk, het sumi op mooie plaatsen. Volgens mij is de 70 cm haalbaar, als het niet meer is. Lengte wil nu altijd niets zeggen, maar het is nu éénmaal een noodzakelijkheid.

Wie interesse heeft, mag me natuurlijk altijd mailen, maar ik hoop dat je tenminste weet dat dit een bepaalde prijscategorie vertegenwoordigt.

Meer afbeeldingen

Nog eentje op de valreep: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: NIET OPEN OP ZONDAG 1 MAART EN 8 MAART

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-10234

sanke SA-V19-10234
Koi Evolutie

1710023

Archief 1710023