Nu even iets anders...

Nu even iets anders...

Graag wil ik op het volgende eens terugkomen, omdat ik het zelf zo mooi vind.

Ik heb verleden week spijtig genoeg mijn weddenschap verloren aan Rini, omdat ik beweerde de 100 reacties op mijn nieuwsitem te kunnen halen. Ik ben er het hart van in, want als je moest weten wat een energie en kracht het kost om telkens up to date nieuws te presenteren en interessant te houden, was ik bijna 100% overtuigd dat ik de 100 reacties zou halen. Soit...(zoals ze in Belgie zeggen) we doen gewoon door.

Maar in één van deze reacties stond een prachtig gedicht van Wendy van de Vorst, recht uit het hart geschreven, en ik vind dat dit een ereplaatsje verdiend. Ik heb de foto opgevraagd van Wendy, deze wat verfraaid, en ik wil dit nu nog even in het nieuws vermelden, omdat ik dit echt mooi vind, en ik hoop dat iedereen met mij hiermee akkoord is. Want wat is er mooier dan kinderen of kleinkinderen die met deze overtuiging over de hobby van hun vader, dit gedicht schrijven.

Wendy is 10 jaar jong en de dochter van Willem van de Vorst. (veldhoven.interkoi.eu)

Mijn vaders hobby is de Japanse koi’s

Het is iets heel mooi’s

Er zijn heel veel kleuren en maten te zien.

Echt en bovendien,

Ze zijn apart en bijzonder.

Dat is nu het grote wonder.

Maar dat alleen is het niet,

Maar dat weet je pas als je ze ziet!

Bedankt Wendy...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137