Oktober aanbieding

Oktober aanbieding

De binnenvijvers zijn terug bevolkt, en dat doet me deugd. Te lang leeg vind ik bijzonder vervelend, en ik ben blij dat er een aantal bewoners terug in de binnenvijvers zitten.

Lang zal dat echter niet duren want begin november komen de nieuwe bewoners hun opwachting maken…en of ik benieuwd ben !

Ondertussen geniet ik s'morgens echt van de koi die nog rondzwemmen. De vijvers zijn dunbevolkt, maar het geeft een enorme voldoening als ik nu naar de vissen kijk. Wil je het ook zien ? Geen probleem hoor !

Geniet er van, en als je slim bent, kom dan eventjs langs om zelf te genieten van hetgeen er rond zwemt.

Een hint ? Tijdens het filmen laat ik de tekst verschijnen van de koi die je in het oog moet houden. Wil je 2 sanke die de toekomst wel eens zouden kunnen verrijken, kom dan zeker eens kijken. Beide zijn de moeite waard om verder te laten ontwikkelen.

Misschien wil je ook van het aanbod profiteren dat ik zo dadelijk nog eens ga formuleren, en waarom niet !

Alle koi die tijdens de maand oktober of laat ons zeggen tot en met 11 november verkocht worden, mogen gratis overwinteren tot 1 April. Ze kunnen ook rekenen op de juiste verzorging en de beste vijvers die je je kan voorstellen.

Niet alleen mogen ze gratis overwinteren, maar je kan ook een betalingsregeling bekomen. Je mag eender welke koi kiezen, 50% aanbetalen en het saldo mag je betalen hoe en wanneer je wil, maar voor 1 april 2016.

Wat betreft de garantie. In principe is het zo dat de koi jou eigendom is als je deze koopt. Maar omdat ik meer dan iemand anders besef dat een koi duur is, zal ik ook verantwoordelijk blijven voor de koi, zolang deze in Arendonk verblijft.

Met andere woorden…komt je koi te overlijden, dan mag je voor het geld dat je hebt betaald altijd een andere aankoop doen. Hopelijk komt dat niet voor, maar je weet het nooit…

Kan je nog meer verlangen !

Dit voorstel is enkel geldig voor de koi die nu nog in Arendonk rondzwemmen, en niet voor de koi die nog binnen moeten komen. Dan nog een belangrijk nieuws waar ik in de loop van volgende week een nieuwsitem over zal schrijven, maar dat ik misschien nu al kan vermelden.

Op zondag 29 november zal ik GESLOTENdeurdagen houden, dus GEEN OPENdeurdagen. Dit is eens iets anders. De reden is vrij eenvoudig. Zoals ieder jaar nodig ik de mensen uit om de nieuwe koi te bewonderen, en zoals ik reeds 10 jaar doe, de nodige catering daarbij verzorgen.

Ik dacht dat het Thais buffet verleden jaar een groot succes was, en ik ben van plan om dit opnieuw te organiseren op dezelfde manier. Om dit op een ordentelijke manier te kunnen organiseren moet ik weten hoeveel mensen er komen.

Volgende week meer hierover, maar stip zondag 29 november aan als je graag op de eerste GESLOTENdeurdagen wil komen.

Ter informatie

Ik ben vandaag open van 11.00 tot 16.00 uur en zondagmorgen ben ik aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240