" /> " />
Publiciteitsfilm

Publiciteitsfilm

Deze week stond vooral in het teken van het maken van een "publiciteitsfilm" over Interkoi.

Deze film willen we vooral klaarhebben voor Arcen. Via een kleine aankondiging in het nieuwsitem, heeft iemand zich aangeboden om deze film te maken. Wat het resultaat zal zijn, zul je in Arcen kunnen zien, en natuurlijk ook via onze site straks. Ondanks de felle wind en het wispelturige weer, hebben we goed kunnen filmen. Afhankelijk van het resultaat zullen we de maker van de film goed in beeld brengen.

Ter gelegenheid van deze gebeurtenis moesten we ook een aantal koi bowlen. Een mooie gelegenheid om nog enkele Azukari's te tonen. De foto's en filmpjes wil ik je niet onthouden, en om zelf niet al te veel lofbetuigingen te moeten voeren, laat ik het woord veel liever aan jullie wat betreft de ontwikkeling van deze tosai. Nog even meegeven dat ze ongeveer 3 cm gegroeid waren ten opzichte van de laatste meting, maar dat vooral de body een stap in de goede richting heeft gemaakt.

Film Azukari_01

Film Azukari_02

Film Azukari_03

Film Azukari_04

Gisteren hebben de mensen die gebruik hebben gemaakt van de pasteitjes zeker en vast genoten, en de mensen die er geen gebruik van hebben gemaakt, hebben iets gemist. Er waren wel veel nieuwe gezichten gisteren, wat me plezier deed.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml