Showa 2 van de veiling

Showa 2 van de veiling

Dit is mijn persoonlijke lievelingsshowa uit de 4 genomineerden.

Ik kan weinig verandering zien in de showa op dit moment, tenzij ze misschien iets vermagerd is in de winter, of het is de foto die een iets vertekend beeld geeft, want op het filmpje ziet ze er nog blakend uit.

Filmpje van de Showa veiling 2011

Het kleurenpalet wit - zwart - rood, is hier ten volle aanwezig. Zwarte neusjes hebben voor mij een nostalgische aantrekkingskracht, wat gevoelsmatig ook meespeelt natuurlijk.

Het zwarte neusje zal echter niet op zichzelf blijven staan, want een duidelijke menware ligt verscholen onder de huid van het hoofd. De 2 zwarte punten verraden in principe reeds waar het sumi naartoe zal geleid worden, en hoe dit gaat gebeuren is gewoon een open vraag. De kleurschakering is in mijn ogen zeer evenwichtig, en met haar 57 cm blijft het een beloftevolle showa.

Ik geloof niet dat er op deze robuuste body veel aan te merken is. Ondanks de winterperiode heeft ze een gelijk doorlopende body van voor naar achter behouden. Motoguru is mooi verdeeld over beide vinnen, en wat betreft de huidkwaliteit zal er weinig discussie zijn.

De prijs is zoals in het vorig nieuwsitem natuurlijk belangrijk, en is geen publiek geheim, want de prijzen hebben een hele tijd op de site gestaan.. De showa van het vorig nieuwsitem kost 5850 euro, de showa van vandaag 4850 euro. Waarom het prijsverschil als dit mijn lievelingsshowa is ? Ten eerste is de prijs afhankelijk van de biedprijs op de veiling. Ten tweede zien wij iets meer toekomst in de vorige showa, zonder afbreuk te doen van deze showa. Hier speelt, zoals voorheen vermeld een nostalgisch gevoel mee. (zie vorige nieuwsitems over zwartneusje)

Ik zal voor de goede orde geen toekomstig beeld van de showa meer uploaden om geen verwarring te zaaien. Uiteraard is de foto 2 van het vorig nieuwsitem een toekomst impressie van die showa. Ik dacht dat dit wel duidelijk zou zijn.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240