showa nr.12

" /> showa nr.12

" />
Showa Momotaro nr.12-33 cm

Showa Momotaro nr.12-33 cm

De veilingkoi van vandaag zal menig hart veroveren. Zij is wat moeilijker te beoordelen, dus zal ik het eventjes aan mijn zoon overlaten. Het filmpje kan je hier bekijken: showa nr.12

Beoordeling: Frank

Deze showa van de shiro showa bloedlijn geeft mij een geweldige uitstraling. Ze heeft prachtig shiroji en een goede ozutsu (de dikte van de staartwortel).

Een prachtig onderliggend sandan kohaku patroon met een speciale koptekening van het beni. Natuurlijk moet het zwart nog sterker opkomen, vooral bij de aanzet van de rugvin krijg je een prachtig zwart zadel over de breedte van deze koi. Links heeft ze al een mooie motoguru, ik kan moeilijk zien of dit rechts ook het geval is, laat het ons hopen, want persoonlijk vind ik een mooie motoguru toch belangrijk.

Een koi die perfect in balans is en die volgens mij nog best wat sumi zal bijkrijgen, maar toch nog genoeg shiroji zal behouden om een mooi evenwicht te krijgen tussen sumi, beni en shiroji. De vraag is alleen hoe ze zich nog verder zal ontwikkelen na een warme zomer in de mudpond bij Momotaro.

Dat is juist het mooie, je koopt een tosai en je krijgt een prachtige nisai in oktober.

Deze koi kan aangekocht worden op volgende voorwaarden.

- U betaald bij aankoop: € 2500,00 incl. BTW

Transportkosten: 100 euro te betalen bij levering.

Indien de koi in quarantaine moet blijven in onze verwarmde vijvers zal hier een vergoeding van 200 euro gevraagd worden. (Periode van aankomst tot einde maart.)

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-45

showa SH-NA18-45
Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052