Tijd voor een tussendoortje

Tijd voor een tussendoortje

De strijd is gestreden voor de zoveelste keer. Het was een bijzonder zware week, maar alle dingen gaan voorbij.

Gelukkig heb ik een bijzonder fijne klantenkring en moet ik iedereen weer eens bedanken die mij het vertrouwen hebben gegeven, want tenslotte ben ik niets zonder jullie, en dat kan niet genoeg benadrukt worden.

Je kan niet voor iedereen goed doen, dat is een feit, maar ik probeer toch zoveel mogelijk iedereen tevreden te stellen. Mijn momentum is geslaagd en als je me nu vraagt waar ik het meest blij mee ben, dan waren het een paar dingen.

Ten eerste de aankoop van de Machtige Momotaro Mannen die me over de scheef trokken om een bepaalde beslissing te nemen, terwijl ik een ander doel had.

Ten tweede de aankoop van 2 prachtige kohaku van het allerhoogste niveau bij Taniguchi, met name kohaku 1704015 en kohaku 1704016.

Het zijn 2 kohaku uit het hogere segment van Taniguchi waarmee ik beoog om voor eens en voor altijd wil aantonen hoe goed Taniguchi San ook is met zijn koi. Bovendien heb ik hier een bijzonder goede relatie mee, wat in de toekomst zijn vruchten zal afwerpen. Onthou deze woorden….

De deal met de bijzondere sanke van gisteren is mislukt, maar dat moet je er soms bijnemen. Je kan niet alles hebben wat je hartje begeert, en onnodige risico’s nemen is niet verstandig. Dat blijkt uit het verleden, en het zijn enkel ezels die zich 2 keer stoten aan dezelfde steen.

Een bijzonder moment dat ik meemaakte was gisteren ook weer met het selecteren van de sansai die naar de mudpond zouden gaan, waar ik enkele kohaku bemerkte die onmiddellijk mijn oogballen streelde en waarvan ik onmiddellijk wilde weten of deze te koop waren !

Er was slechts 1 woordje nodig om het me duidelijk te maken, namelijk “oya” dat Maeda San repliceerde. Ik wist voldoende met dat ene woordje, want oya wil zeggen dat het toekomstige oyakoi zouden worden.

Je ziet hier dus de toekomst voor je, en wat opvalt is dat het bijna allen sandan kohaku zijn. Nu staan de kohaku van Momotaro ook op een bijzonder hoog niveau, want ik ken momenteel weinig kwekers die en kwaliteit en grootte kunnen combineren. Ik heb er gelukkig 2 van te pakken, en daar ben ik heel blij mee.

Reken dan nog even het momentum van Adam erbij, want dat is een bijzondere strohalm in mijn Momotaro geschiedenis, want hij loodst mij af en toe naar de betere vissen. Hij kent ze, hij brengt ze groot en hij maakt me er op attent. Dat is waar kennis en ervaring voor staat, dat heb je niet zomaar, dat moet je opbouwen en daar moet je aan werken.

Zijn uitspraak “tategoi” een woord dat ik nooit of zelden gebruik, maakte mij zeer gelukkig. Het is ook de eerste keer dat hij dit woord uitspreekt. De vorige keer wees hij me op Eva, die nu lekker in Nederland haar baantjes trekt, maar nu handelt het zich over deze showa. Er was bijzonder veel vraag naar uit het buitenland, wat mij verwonderde, want wil dit zeggen dat die er meer vanaf weten dan wij ? Het zal toch niet zeker !

Feit is dat Ben er mij al enkele keren op wees dat ik deze zeker moest proberen aan te kopen, en nu Adam mij de bevestiging gaf, hoef ik ook niet meer te twijfelen.

Ze zal in mijn momentum of koibelevenis voorlopig nog enkele jaren in Japan verblijven om ze te laten openbloeien, en wie weet….

Vandaag is het een dag om de boekhouding verder af te werken en zorgen dat ik niet teveel fouten bega, want geloof me, het is een heel systeem dat ik moet organiseren…

Ik vergeet ook de dubbele loten niet bij de personen die definitief een koi aangekocht hebben. Ik probeer deze nog zo snel mogelijk te maken en door te sturen.

BELANGRIJK OF ONBELANGRIJK

Ik heb zojuist de dubbele loten uitgedeeld aan die mensen die gekocht hebben deze reis en die recht geven op een lot voor de gratis reis naar Japan. De winnende loten worden getrokken op 11 juni tijdens de opendeurdagen door mijn kleinkinderen. Vergeet je ook niet in te schrijven voor deze dagen !!! We zitten momenteel op 1574 loten !

Het is tevens de laatste dag, wat zeg ik, het zijn de laatste uren dat je nog kans maakt op de dubbele loten...niet te versmaden en het is geen lotto, dus je kansen zijn veel hoger....

ONTZETTEND BELANGRIJK

Ik heb het overzicht van de nieuwe vissen opgekuist, en alle koi die verkocht zijn ertussenuit gehaald. Dit zijn de koi die nu dus nog te koop zijn. Wil je nog kans maken op een gratis reis naar Japan, de dubbele loten actie eindigt vandaag 12 uur Japanse tijd (nacht), dus 17.00 uur bij jullie thuis. Dan is het voordeel van de dubbele loten afgelopen !

Meer afbeeldingen

Tijd voor een tussendoortje: afbeelding 1
Tijd voor een tussendoortje: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240