Tijdens Arcen, gewoon open

Tijdens Arcen, gewoon open

Jazeker, ik ben gewoon op zaterdag open voor mensen die op doorreis zijn naar Arcen, of die toch eens langs willen komen.

Waarom kom je dit jaar niet ?

Daar zijn verschillende redenen voor, maar laten we zeggen dat de koi die ik op dit ogenblik nog heb zitten, te goed zijn om in Arcen in te zetten, om de eenvoudige reden dat ze nog te jong zijn, en teveel kwaliteiten hebben om ze bloot te geven aan een show.

Het zijn meerendeels lange termijn koi, en als ik dan geen prijzen haal, dan ben ik heel teleurgesteld, en doet dit in principe onterecht afbouw aan de koi. Ze kunnen het op dit ogenblik niet halen tegen de andere volwassen koi, en er zijn teveel mensen die naar het "nu" en niet naar "het moet nog komen" kijken.

Mijn grote kanonnen komen einde dit jaar weer naar Arendonk, en ik zal zorgen dat ik er volgend jaar weer bij ben. Het is wel een goede gelegenheid voor mensen die op doorreis zijn om even te stoppen en even gedag te zeggen.

Ik heb van de gelegeheid gebruik gemaakt om de foto van een Bentley kohaku op de pagina te zetten, waar we toch weeral trots op zijn. Van 18 cm bij aankoop, naar 61 cm op dit moment is een mooi resultaat. Hier zie je een filmpje van de yondan bij aankoop, en op deze film zoals ze er nu uitziet. Deze kleine tosai van 18 cm (bouwjaar juni 2009) is december 2009 bij ons gekomen en heeft dus een hele metamorfose doorgemaakt op een kleine 2 jaar tijd.

Altijd mooi om te laten zien en ermee te pronken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137