,(Noëlle) wil ik eventjes verder daarop inhaken en de zin lichtjes aanpassen met: "In de dromen en bij interkoi is in 2009 niets onmogelijk”..

" /> ,(Noëlle) wil ik eventjes verder daarop inhaken en de zin lichtjes aanpassen met: "In de dromen en bij interkoi is in 2009 niets onmogelijk”..

" />
Uw Nieuwjaar 2009

Uw Nieuwjaar 2009

Om even verder te borduren op de woorden van Janus Arony: "In de dromen en in de liefde is niets onmogelijk”,(Noëlle) wil ik eventjes verder daarop inhaken en de zin lichtjes aanpassen met: "In de dromen en bij interkoi is in 2009 niets onmogelijk”..

Wat bedoelen wij hiermee

Misschien heb je wel een wens, en wil je deze of die koi heel graag aankopen. Misschien ben je wel heimelijk verliefd op die kohaku of die Showa, maar durf je de stap niet te wagen. Misschien ben je wat terughoudend door de economische spanningen. Misschien vind je de koi te duur, of misschien zijn er andere omstandigheden waarom je de beslissing niet durft te nemen….

Schrijf je wensen op in een mail, stuur ons deze door en probeer samen met ons een geschikte formule te vinden om jou droom toch werkelijkheid te maken. Wij staan deze week en de daaropvolgende week volledig open (t.e.m. 9-01-09), om mee te denken met jou wensen. Probeer zelf je nieuwnaarscadeau samen te stellen en iedere communicatie met ons aan te gaan. Wij zullen er in ieder alles aan doen om je niet teleur te stellen.

DIT KAN JOU BESTE NIEUWJAARSCADEAU ZIJN, DAT WE PERSOONLIJK AAN JE WILLEN AANBIEDEN[/B" target="_blank" rel="noopener">

Luc, Rini en Ben

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml