Vakantie voor de verbouwingswerken

Vakantie voor de verbouwingswerken

Ik ga jullie allemaal verlaten vanaf morgenvroeg tot 6 februari.

Ondertussen ga ik de buurt onveilig maken in Borneo. Ik zal dan met mijn vrouw een grote rondreis maken tot 6 februari. Rini zal zolang de zaken waarnemen met de hulp van mijn zonen Frank en Robby.

Als ik terug ben zal ik met volle moed kunnen beginnen aan de voorlopig laatste fase van de verbouwingen. Als die klaar zijn, zal ik jullie allen gepast kunnen ontvangen en ik zou zeggen...koop niet te veel tot ik mijn inkopen van 2008 kan tonen, want het zal de moeite zijn. Ik heb al enkele voorproefjes gekregen, en mijn oortjes werden rood van plezier. Zelfs Rini kreeg een blos op zijn wangen, alhoewel hij normaal alleen begint te stotteren bij koi vanaf 80 cm.

Er komen onvergetelijke en betaalbare toppers binnen.

Tot dan.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137