Vandaag  kan mijn dag niet meer stuk

Vandaag kan mijn dag niet meer stuk

Ik was vandaag toch vroeg uit de veren en kwam per toeval een sanke tegen, waar ik letterlijk warm voor loop.

Ik fleurde helemaal op toen ik haar zag, en probeer haar vandaag nog aan te kopen, maar ik weet niet of het me zal lukken. Ik ga het nieuwsitem niet te uitgebreid maken, want ik moet nog veel werk verzetten deze voormiddag.

Bekijk deze sanke en zeg me aub wat je er van vind. Ze is Sansai en 73 cm en geloof me of niet, ze blinkt als een spiegeltje.

Hier kan ik ook lyrisch van worden, als je dit ziet. Ik zal alles uit mijn botten halen om ze aan te kopen, en hoop dat het me lukt, maar ik zou graag van jullie willen weten wat je ervan vind.

Voor de rest ga ik nog even geen info vrijgeven, want dat is nog wat te vroeg. Ik hoop dat het me lukt, en ik hoop dat ik toch een paar goede reacties mag zien verschijnen. Vooral omdat ik wel proeven of mijn zicht op koi nog goed genoeg is, of dat ik een andere bril moet aankopen !

Vertel me wat je ervan vind, niet meer niet minder, en wat kritiek mag als het maar opbouwend is...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137