Vandaag was dan eindelijk de dag

Vandaag was dan eindelijk de dag

Eindelijk kon Matthijs z'n sanke welke hij gekocht heeft tijdens zijn Japanreis ophalen bij Polleke. Polotaro heeft deze 3 jaar voor Matthijs verzorgd zodat hij eerst zijn nieuwe vijver bij zijn nieuwe huis klaar kon maken!

Bwoah wat was het een trip die naar Japan, en wat hebben we genoten, en last but certainly not least... wat blijft die herinnering leven!

Vandaag was het dus de dag dat het ging gebeuren. Lobke en ik vertrokken s’morgen om 09:00 om naar Interkoi te rijden, Luc nogmaals grote dank voor het mogelijk maken van onze geweldige Japantrip ! Daar aangekomen was Johan er ook, hij kwam ook een koi ophalen en heeft natuurlijk alle sterke verhalen van Polleke en Matthijs al 1000x moeten lezen en aanhoren...

Bij Luc goed ontvangen zoals altijd ! Er werd goed voor de innerlijke mens gezorgd en we hebben even heerlijk slap zitten ouwehoeren en toch ook even mooie gesprekken over de koi gevoerd!

Even een goede doos, zakken en elastieken meegekregen om onze " Living memory " op te halen ! De sanke welke we al zo lang in de vijver bij ons wilden zetten!

Vanaf Interkoi zijn we doorgereden naar Polleke, puur op navigatie... Dat betekende compleet over het platteland ! Erg mooie omgeving en zeker de moeite!

Echter duurde deze reis eigenlijk veel te lang want we wilden natuurlijk maar 1 ding! De sanke zien…!

Na een klein uurtje eindelijk aangekomen bij Polleke, hij had zich alvast verdekt opgesteld achter de bamboe en we werden dan ook direct weer van harte welkom geheten ! Sprintje naar de vijver en daar zwom ze dan... the beauty !

Bekijk het filmpje

Even in alle rust genoten van de geweldige vijver van Polleke met al die bakbeesten erin, en wat een collectie zwemt hier! Echter hadden Lobke en ik vooral oog voor 1 vis... de sanke.

Na een poosje gekeken te hebben moest ze dan toch maar geschept en in de bowl, alles in gereedheid gebracht, de meetbak vol en hoppaaaa, scheppen en in de bak. Echter zwom ze hier goed en wel... Dikke regenbui.

Bak dus maar even goed afgedekt en even het buitje afgewacht. Gelukkig was dit snel voorbij en konden we even de koi van dichtbij bekijken, afgemeten op 66 cm en even alle details goed bespreken, en daar kwam heel Japan weer naar boven… wat een reis was het en wat hebben we genoten!

Snel terug naar de sanke, wat een bouw... wat een sumi... wat een beni.... wat een beul van koi ! Voor Polleke helaas afscheid nemen, en eindelijk mocht ze mee naar huis!

Dus snel de koi ingepakt en de lange reis naar huis ! Na een kleine 3 uur thuis aangekomen de vis snel met de zak op het water gelegd om te acclimatiseren. Na een kwartiertje de vis laten zwemmen en wat past ze er mooi tussen! Wat genieten zeg! Dat staartstuk... MEGA! Dit wordt maximaal genieten vanaf nu!

Een uurtje na het bijplaatsen maar eens gevoerd en ze kwam al voorzichtig mee eten ! Namens Lobke en Matthijs nogmaals SUPER BEDANKT Polleke voor het top verzorgen van onze sanke en Luc SUPER bedankt voor de onvergetelijke Japanreis voor zowel Polleke als mezelf !

Matthijs Dankelman

Alle bestaande filmpjes van deze sanke

The sanke purchased november 2013

De sanke mei 2014

De sanke september 2015

De sanke oktober 2016

De sanke maart 2017

Meer afbeeldingen

Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 1
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 2
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 3
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 4
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 5
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 6
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 7
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 8
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 9
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 10
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 11
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 12
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 13
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 14
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 15
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 16
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 17
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 18
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 19
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 20
Vandaag was dan eindelijk de dag: afbeelding 21

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240