Vervolg op maak je keuze

Vervolg op maak je keuze

Een heel eenvoudige vraag. Als je moest kiezen tussen links en rechts, welke zou je dan kiezen ? Geen uitleg, geen commentaar, gewoon links of rechts invullen...

Even een korte uitleg. De linkse koi was de runner up van de All Japan Show van jongstleden. De reden dat ik deze 2 even naast mekaar zette, was doordat ik vond dat de koi een bepaalde gelijkenis vertoonde.

De koi links was van Dainichi Toyota, de middelste broer van de gebroeders Dainichi in Niigata, en de kohaku rechts is een kohaku die ik al een tijdje op de site heb staan onder code 1411052, en die binnenkort naar Arendonk komt. Het is een kohaku van Sakai, en deze bezit in mijn ogen ook bepaalde mogelijkheden die bekwaam zijn om een grote prijs te halen, zij het dan op de shows in Europa.

Terwijl de koi links vermoedelijk een onbetaalbare koi is voor ons, die qua waarde nu ergens rond de 20 miljoen yen zal liggen, is de koi rechts een dure, maar betaalbare koi, en mijn standpunt is dan ook: is het verschil in kwaliteit, het verschil in prijs waard.

Nu moet je goed beseffen dat de koi links 90+ cm is, en zal al enkele jaren ouder zijn dan de rechtse. De koi rechts is 69 cm en slechts 3,5 jaar jong;

Ik heb het desbetreffende nieuwsitem verwijderd, omdat er wat pittige reacties kwamen, waarvan ik vind dat ze best mogen gezegd worden, maar niet in een nieuwsitem, waarbij woorden soms kwetsend kunnen zijn. Een persoonlijke confrontatie of een persoonlijk onderonsje brengt dan meer zoden aan de dijk dan gevaarlijke woorden die soms verkeerd begrepen worden, en die totaal anders bedoeld waren misschien.

Er waren 41 reacties, waarbij ongeveer 65% voor de linkse waren gestemd en 35 % voor de rechtse.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240