Voor sommigen onder jullie...

Voor sommigen onder jullie...

De rust is weergekeerd in het huis en dan heb je weer ruimte om wat informatie door te geven over de toestand van de koi.

Op bijgevoegde foto die ik zojuist heb getrokken zie je de grote meisjes in hun sauna tegen valavond genieten van een lekker brokje. En ze lusten het hoor...na eventjes niet gevoerd te hebben, zijn de waterwaardes 100% in orde en kan het voeren rustig aan weer opgebouwd worden.

Op de volgende foto's zie je dat ik wat veranderingswerken in de hal aan het doen ben. Ik heb wat hekwerk laten maken door mijn vriend Willem van Interkoi Veldhoven en ik moet zeggen Willem, chapeau, dat is echt netjes gedaan. Vakwerk eerste klas, en dit zeg ik niet omdat je een interkoi dealer bent. Boven het hekwerk heb ik wat riet gespannen, zodat er een grotere afscheiding komt tussen koi en hal, zonder dat het storend is.

Om enkele mensen te plezieren heb ik enkele filmpjes gemaakt, zodat ze regelmatig hun aankopen van de veiling kunnen bewonderen.

Deze is voor Danny en Lut

En deze ook.

Deze kleine sanke is voor Ben

Deze was voor mij, maar de koi van Ton en Danny moesten de boel verpesten.

Deze is voor Huck

Deze is voor Ton die nu in Slovenïe zit.

Deze is voor diegene die een prachtige sanke gemist hebben.

Deze ook + de 64 showa reeks

Deze voor de shiro en Yamatoya liefhebbers.

Deze is voor Ton en Willem

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137