Voorbereidingen voor de winter

Voorbereidingen voor de winter

Natuurlijk kwamen al veel mensen kijken naar de nieuwe lichting en ik denk dat ik niets teveel zeg als iedereen verbaasd was over hetgeen ze zagen.

Als ik het zeg, heeft het geen waarde, maar ik denk dat de mensen die ze tot hiertoe gezien hebben het beter kunnen verwoorden dan ik, dus laat ik hun maar aan het woord, en anders kan je ze natuurlijk zelf komen bekijken.

Ook zijn er klanten die ongevraagd een geschenk meebrengen. Wij zijn hier ontzettend dankbaar voor en dit maal werd vooral Ben in de bloemetjes gezet met een mand met de beste Belgische bieren en voor mij een fles bubbels van het beste merk Drappier...

Men moet dit niet doen, maar het geeft toch altijd een bepaalde voldoening dat je werk geapprecieerd wordt, en wij kunnen hier alleen maar dankbaar voor zijn, want buiten het plezier om koi te dealen, is er ook een hoop arbeid mee gemoeid dat ongekend is....in ieder geval...bedankt !

De koi zijn ondertussen aan hun opwarmingsbeurt bezig en zwemmen lekker in water dat momenteel 25° is, waar ze absoluut geen problemen mee hebben. Volgende week eventjes kieuwstalen opsturen en dan kan ik met een gerust gemoed weer deze selectie vrijgeven.

Binnen enkele weken komen er weer een 50-tal nisai binnen van 52-58 cm en is het tijd om deze koi naar buiten te brengen waar ze kunnen overwinteren in de grote vijver op 18°, tenminste dat is mijn doelstelling.

Het is weer een volledig nieuwe ballgame, en de nieuwe die binnenkomen zijn van een ander kaliber en een menselijker prijskaartje. Interessant is het in ieder geval…

Ondertussen kan ik niet anders dan voorbereidingen treffen voor de winter. Ik wil nog één vijver leegmaken en zodoende moet ik nog een laatste selectie houden om alles in te delen.

Het is altijd de moeite om even de koi allemaal samen in een bowl te zetten en samen een schifting te maken met gelijkgestemde zielen die eventueel ook mee kunnen beslissen.

Ik heb er dan ook een lang filmpje van gemaakt, en zoals je af en toe kan horen, zijn we het niet altijd helemaal eens over waar de koi naartoe moeten. Gelukkig komen we er toch altijd uit….

Nu wil ik eigenlijk nog 1 vijver met 28 koi verkopen dit jaar, wat uiteraard bijzonder moeilijk gaat zijn, dat begrijp ik maar wie niet waagt niet wint. Er zitten nog bijzonder goede en degelijke koi tussen, maar mijn streven is momenteel naar een totaal andere opzet, waardoor ik een selectie ga krijgen die volledig beantwoord aan mijn wensen. Het is de laatste stap in mijn ondernemingszin.

Het is een moeilijke stap en ik weet dat ik water bij de wijn moet doen om de laatste stap te zetten. Ik ga het sowieso toch proberen.

De laatste 28 koi ga ik aanbieden op de volgende manier.

De prijs voor 1 koi naar keuze: 500 euro

De prijs voor 2 koi naar keuze: 450 euro/stuk

De prijs voor 3 koi naar keuze: 400 euro/stuk

De prijs voor 4 koi naar keuze: 375 euro/stuk

De prijs voor 5 koi naar keuze: 350 euro/stuk

De prijs voor de ganse vijver 28 stuks: gelieve contact op te nemen.

Ik kan je garanderen dat er nog bijzonder aanlokkelijke koi tussenzitten die nog veel hoger scoren dan het gemiddelde dat overal aangeboden wordt, kijk maar naar het filmpje, dan begrijp je wat ik bedoel.

Het is een actie die tot mijn volgende japanreis geldig is, en dat is op 8 november, dus nog 14 dagen.

Ik ben vandaag geopend van 10.00 tot 12.00 uur

Al wie mij heel graag ziet klik op bozemannetje aub.

Meer afbeeldingen

Voorbereidingen voor de winter: afbeelding 1
Voorbereidingen voor de winter: afbeelding 2
Voorbereidingen voor de winter: afbeelding 3
Voorbereidingen voor de winter: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240