Wat een verrassing

Wat een verrassing

Ik beleefde één van de mooiste dagen dit jaar. Plotseling kwam er een skype (telefoon) vanuit Japan…Luc, hebt ge mijn foto’s en mijn filmpjes niet ontvangen ? …

Ik zeg neen, waarom ? Wat is er dan ?.....

Ik heb als eerste uit de beste showabakken van Maeda van de Momotaro koi farm de beste showa en tancho mogen kiezen, en deze waren nog niet gesekst…weet je wat dit wil zeggen ?Dat is zelden of nooit gebeurd...

Het kon nog niet goed tot me doordringen, maar stilaan kwam er een warm gevoel van binnen, dat je maar zelden tegenkomt, maar dat een intense vreugde weergeeft. Wacht, ik stuur je de foto’s en de filmpjes, zei Olav aan de andere lijn.

Maeda en Daisuke hebben toegestaan, dat de beste Showa en Tancho van de Tosai 2008 mochten geselecteerd worden om de ongedwongen inspanningen die Interkoi doet ten opzichte van de Momotaro farm te belonen met dit gebaar. Volgens mijn collega in Japan is de kwaliteit van deze showa tosai vele malen hoger dan de voorgaande jaren, en dan moet je weten dat er verschillende winnaars zijn uitgekomen, inclusief de babychampion in 2007. Deze showa komen uit de befaamde shiro showa bloedlijn, en dat zegt voldoende. Dit zijn de showa die mij bovenal aanspreken. (zie ook de showa van Ben Doorakkers). Dit zijn plaatjes van showa. Mijn collega ging met volle overgave aan het selecteren, daarmee rekening houdende dat er zoveel mogelijk vrouwtjes werden gehandpicked.

Op april komen er dus 54 showa’s en 11 tancho’s binnen, van een kwaliteit die zelden aangeboden wordt. Naast de inspanningen van de Momotaro farm, heeft Matsue San, ook zijn duit in het zakje gedaan om een selectie HQ kohaku te selecteren voor de eerste openingsdag van Interkoi dit jaar.

Ik ga deze koi gebruiken tijdens mijn openingsdagen en de inzegening van mijn nieuwe vijvers, om een toppromotie te lanceren. Heb geduld, volg het nieuws en wees nieuwsgierig, maar wat er op je afkomt is met geen woorden te vertellen, dat moet je zien. Het idee zit in mijn hoofd, de gedachten dwarrelen rond, de formule is gemaakt, maar ik ga het in de loop van de volgende weken pas verder uitwerken. Dit deels om de spanning op te bouwen, deels om jullie nieuwsgierig te maken, maar deels ook omdat het idee nog moet aangeslepen worden.

Het zullen in ieder geval enkele Bourgondische dagen worden, waarvan ik weet dat deze dagen reeds geroemd zijn om hun select gezelschap van koiliefhebbers, karpervissers en mensen die dit jaar een speciaal karakter zullen krijgen.

Ik geef hier een klein voorproefje van dat wat geleverd wordt. De volgende weken zal ik regelmatig updates geven, maar de koi kunnen enkel bewonderd worden op de dag van de opening van Interkoi. Bekijk hieronder ook enkele films.

voorbeeld 1

voorbeeld 2

voorbeeld 3

voorbeeld 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240