Wat kan hij het uitleggen...

Wat kan hij het uitleggen...

Niet te missen, niet afzetten, gewoon luisteren en je ervaart hoe Rini zijn boeken schrijft.

Hij werd zoals altijd gevraagd door Dennis Barten van Koi2000 om een interview te geven over de uitgave van zijn nieuwe boek. Het interview kan je hier bekijken en beluisteren, want Rini blijft toch een [/" target="_blank" rel="noopener">one in a kind

Ik heb reeds enkele malen stukken uit zijn boek op de site gezet, en ook fragmenten van zijn video laten zien. Wat is nu het mooie van deze video ? De ganse video is gemaakt tijdens onze rondreizen in Japan, en regelmatig zie je in de fragmenten stukken verschijnen van bekende koi van onze klanten en andere. Ook de foto's in het boek is een verzameling van 350 foto's waarvan er een groot aantal door Rini zijn gemaakt, en waar veel bekende koi op te zien zijn. Dit geeft het boek een extra dimensie.

Na Koi Kichi van Peter Waddington, weet ik zeker dat dit een nieuw meesterwerk zal worden. Met zijn 250 bladzijden, meer dan 350 foto's van uitzonderlijke kwaliteit en informatie die nieuwe aspecten van het koihouden blootgeven, is het met recht en reden een nieuw meesterwerk dat zeker zal scoren.

Meer info: www.rinigroothuis.nl

Voor uw bestelling: voorverkoop@rinigroothuis.nl

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml