Wat kan rood toch mooi zijn

Wat kan rood toch mooi zijn

Half december, het water nog 10°, de koi zwemmen nog meer dan behoorlijk rond, wat moet het nog meer zijn.

Verleden jaar was het anders, en als de winter nu niet te lang duurt, hebben we een gouden jaar. Het filmpje spreekt boekdelen, en bovendien sta ik zelf verbaasd van de intensiteit van het hi. Machtig mooi om te zien, ondanks het feit dat dit de gewone koi zijn.Dit zijn de overblijvertjes, meestal van vorig jaar. Er zitten er nog een 30-tal, en ze doen het meer dan goed.

Wat ik heel graag bijgeef tijdens deze twijfelachtige dagen zijn de rode muggelarven, zoals je op het einde van het filmpje kan zien. Ze genieten er volop van...

Het beloofd trouwens een goede week te worden met veel zon. Tegen zaterdag blijft het droog maar iets meer bewolkt. Ik heb de hal al helemaal zuivergemaakt voor het weekend, en aan de reacties en mails te zien, krijg ik toch meer volk dan ik zelf verwachtte.

Al wie zaterdag en zondag komt, mag trouwens een enveloppe trekken. Ik heb samen met mijn kleinkinderen een klein opzetje gemaakt, en ze willen me graag helpen. Ik heb enveloppen aan een touw bevestigd, en ieder die komt mag aan een touw trekken, waar dan een prijsje in verborgen zit. Iedere enveloppe is een prijs.

Mijn kleinkinderen staan erop te springen om mee te doen, dus help ze een beetje om alles in goede banen te leiden, want ik gun ze dit spelletje graag. De prijzen die geschonken worden zijn de volgende:

- 10 prijzen geschonken van Nedkoi (inhoud mij nog onbekend.).

- 3 bussen Malamix van 5 liter, geschonken door Maarten Lammens.

- 3 bussen Malamix van 2,5 liter, geschonken door Maarten Lammens.

- 2 bussen melkzuurbacteriën van 5 liter

- 5 T-shirts van Sakai geschonken door Sakai FF

- 3 regenjassen van Kobe 2012, geschonken door Paul Ashton

- 2 Bodywarmers van Interkoi

- 2 Vesten van Interkoi

- De overige prijzen worden aangevuld met een kleine attentie.

Het zijn kleine prijsjes, maar ze zijn van harte gegund.

Ik vestig nog even de aandacht op de parkeergelegenheid:

Zoals je kan zien heb ik de foto van een landkaart toegevoegd.Ik verzoek alle mensen die zaterdag of zondag komen om hun auto te parkeren op de aangeduide parkeergelegenheid. Dit is ongeveer 500 m. van Interkoi, en er is plaats genoeg.

Parkeer aub NIET voor het huis van de buurman Louis, (ondertussen 81 jaar) want hij is volop bezig met de verkoop van zijn kerstbomen, en maakt zich altijd ongerust als er voor zijn deur een auto van mijn bezoekers parkeert. De mensen komen tijdens dit weekend hun kerstboom ophalen met de auto. Als je VOOR Interkoi staat is het de buurman aan de rechterzijde, je zult het wel zien.

Een kleine wandeling kan geen kwaad, en je stoort er niemand anders mee. Gelieve hier rekening mee te houden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240