Wat men over de opendeurdagen vertelt

Dag Luc, Alsnog wil ik je feliciteren met je opendeurdag!

Ik heb het iets te druk gehad om dit eerder te doen, maar ik wou je toch kwijt dat ik heb genoten van de pracht en praal van uw koi. Wat een kwaliteit!

Ondanks dat het behoorlijk druk was, maakte u toch tijd voor de mensen die op die mooie zondag tot bij u kwamen, zelfs voor de nieuwe gezichten. Dat heb ik enorm geapprecieerd!

Ik was ook onder de indruk van uw filterinstallatie. Zonder poespas opende u uw filterput en gaf me toegang om eens een kijkje te nemen. Eén en ander verklaart meteen waarom uw water kraakhelder is!

Ik blijf uw website dagelijks raadplegen (proficiat trouwens voor de lay-out en het duidelijk overzicht) en zal zeker nog bij toekomstige opendeurdagen op bezoek komen. Daar heb ik die 80km afstand en de flitspalen wel voor over. ;-) (hopelijk ben ik niet geflitst, want blijkbaar heb je een vrij plotse overgang van 70 naar 50...)

Wat ik ook een zeer goed initiatief vond is de promotie van de week die u 2 opeenvolgende weken hebt aangeboden. Helaas is er sinds week 8 geen promotie meer geweest. Zou u overwegen om dat opnieuw te doen?

Veel succes nog en zeker tot binnenkort.

Ronny V.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137