website geupdate

Website geupdate

Pfff, het was een heel werkje deze week om de volledige site te updaten, de mails te beantwoorden en de communicatie met Japan open te houden.

Geloof me, het is een hele klus, en ik ben er dan nog vrij goed en snel mee, geloof dat maar. Alle koi moeten één voor één gefotografeerd en gefilmd worden. Gelukkig had ik Ben om mij te helpen. Ik maak van iedere koi een 4-tal foto's. Daar moet ik dan de beste foto uit zoeken, aanpassen en lichtjes bewerken om de koi er zo voordelig mogelijk op te laten staan. Dit zijn kleine puntjes, maar ik zeg altijd, de foto moet zo goed mogelijk zijn, en een filmpje kan niet liegen. De puntjes die ik gewoonlijk aanpas op de foto, zijn de spots in het water die ik weghaal, wat donkerder of lichter maken, de juiste hoek instellen voor de ligging van de koi, en als ik het goedgekeurd heb wordt deze in het systeem gestoken.

Wat wil dat zeggen. De koi wordt in een database geconfigureerd met foto en zoveel mogelijk informatie. De koi krijgt dan automatisch een nummer die gebaseerd is op de aankomst van de koi. Als het nummer 1003036 is, wil dit zeggen dat de koi aangekomen is in het jaar 2010 (10) de derde maand (03) en het is de 36ste koi (036). Zo is er altijd duidelijkheid. Dan wordt de foto geexporteerd naar de website, waar nog wat aanvullende informatie kan bijgevuld worden, en de koi is online.

Dit heeft toch een aantal volle dagen in beslag genomen, terwijl de andere taken ook moeten uitgevoerd worden. Bijna alle koi staan er nu op, terwijl ik er nog altijd een aantal in reserver houd voor eventuele verrassingen. De aangekomen koi doen het geweldig goed zoals je kan zien op de bijhorende filmpjes.

vijver 7

vijver 6

De bijgevoegde foto, is een foto van de koi die naar onze groeivijver zijn gegaan.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137