Wie van de drie ?

Wie van de drie ?

Wij, Rini, Ben en ik hebben uit de overblijvende showa van Momotaro ieder een eigen showa gekozen voor de groeivijver, seizoen zomer 2011 (16 april tot oktober 2011)

Dit zijn dus in principe de 3 kashira uit de overblijvende koi, want we vinden dit de beste koi uit de overblijvers van de 60-reeks. Dat is ook het mooie aan het woord kashira. Als de beste koi uit de groep weggaat, heb je weer een nieuwe kashira….echt Japans…

We gaan nu niet zeggen wie welke koi gekozen heeft; maar we hebben ze wel een nummer gegeven. Je ziet de nummers 1102043-03 = nummer 3, 1102047-02 is koi nummer 2 en 1102050-01 is koi nummer 1. De voorafgaande cijfers zijn de codenummers van de koi en dus niet belangrijk. Geef via de reacties door wie volgens jou welke koi gekozen heeft.

Welke zou nu het beste in de groeivijver ontwikkelen ? Dat is een moeilijke vraag, waar wij zelf moeilijk een antwoord op kunnen geven, dus dat gaan we van jullie niet verwachten. Maar je kan wel intuïtief doorgeven welke volgens jullie het beste ontwikkeld, en er eventueel van doorgeven welke lengte je verwacht van deze koi.

De 3 door ons geselecteerde showa kunnen ook aangekocht worden, maar dan enkel inclusief de groeivijver periode. De prijs voor eender welke showa bedraagt 595 euro, inclusief groeivijverkosten. Heb je zin om deze koi aan te kopen, dan geef je me even een mailtje.

Hieronder vind je de filmpjes van de koi die door ons gekozen zijn:

Showa 01

Showa 02

Showa 03

alle drie samen

Er zullen later updates volgen van deze koi. Wel moet ik erbij vertellen dat er nog slechts een 15 tal koi over zijn van deze bijzonder goede showareeks. Groei en ontwikkeling zijn bijzonder goed. Wil je hier nog een showa uit kiezen, probeer er dan vlug bij te zijn.

Ik zal daarom zondag speciaal openhouden van 10 tot 12.30 uur om mensen die de kans niet hebben om op zaterdag te komen, even binnen te wippen op zondag. Als je komt, geef dan even een seintje.

Meer afbeeldingen

Wie van de drie ?: afbeelding 1
Wie van de drie ?: afbeelding 2
Wie van de drie ?: afbeelding 3
Wie van de drie ?: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml