Wie wil er een bloedmooie showa

Wie wil er een bloedmooie showa

Showa is nog altijd één van de meest begeerde koisoort. Ondanks het feit dat sanke en kohaku het meeste aandacht krijgen van de koikichi, nemen de showa plaats nummer 1 in.

Het woord Showa is de naam van het tijdperk dat overeenkwam met de heerschappij van keizer Hirohito. Deze periode wordt ook de periode van verlichte vrede genoemd en liep van 1927 tot 1989.

Er zijn momenteel niet zoveel goede showa meer te vinden. Ik heb er geen idee van of Momotaro nog goede showa produceert, dat zal ik moeten afwachten, maar de laatste ervaringen wijzen erop dat ze zich meer toegelegd hebben op kohaku en sanke.

Morgen zou ik een showa willen presenteren die ik bijzonder mooi vind en die nog even in de wachtlijn werd geplaatst.

De wachtlijn bestaat uit een aantal koi die ik niet altijd in het overzicht zet met welbedoelde redenen. Regelmatig vul ik nieuwe koi aan of zet ik koi op een andere plaats. De reden is eenvoudig, de website moet verrassend blijven en niet statisch.

De showa die ik vandaag aanbied is bloedmooi, maar ik ga haar of hem niet laten zien. Ik zou willen dat mensen ter plaatse de moeite doen om te komen kijken naar deze showa.

Een huidje om van te duizelen, het beni is van hoge kwaliteit en sterk over het ganse lichaam, het sumi is diep en mooi getekend op de juiste plaatsen. Kortom het is een showa om van te genieten. Er zijn in principe geen minpunten aan.

Wordt deze showa 80 cm ? Neen deze zal nooit 80 cm worden, maar 65-70 cm is zeker haalbaar. Ze is sansai, 56 cm en de waarde van de showa schat ik in op 1495 euro.

Wie de moed heeft om morgen af te zakken naar Arendonk en een gooi wil doen naar deze showa, wil ik deze éénmalig aanbieden voor 1250 euro.

Waag de stap, je zult er geen spijt van krijgen.

Voor diegenen die nog geen bestelling hebben doorgestuurd ! Vergeet het niet, want zondagavond is de deadline.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240