Wij gaan een berg verzetten!

Wij gaan een berg verzetten!

Op verzoek van Matthijs, ons manusje van alles, ga ik even volgende boodschap plaatsen voor hem. Het heeft niets met koi te maken, maar mag zeker een plaatsje krijgen in ons nieuws.

Op 7 juni 2012 gaan wij een berg verzetten voor het goede doel: het KWF. Tijdens de Alpe d’HuZes fietsen we geld bij elkaar voor mensen die nu en in de toekomst vechten tegen kanker en ter nagedachtenis aan Berdien KleinJan-Imhof.

Onder de naam 'Een berg verzetten', fietsen wij, Bastiaan en Jeroen Gerrits, Arjen Welleweerd, Giel KleinJan, Gerrit, Annemieke, Marijke en Inge Stokvis, mee met Alpe d’HuZes, een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bij elkaar fietsen voor het goede doel, het KWF. Op één dag moeten we met ons team minstens zes keer de Alpe d'Huez beklimmen. En ieder teamlid moet voor die tijd minimaal € 2.500,- voor de strijd tegen kanker ophalen.

Onze grote drijfveer is Berdien KleinJan-Imhof, lieve moeder van Annemieke, Marijke en Inge. Op 19 november 2010 overleed zij aan de gevolgen van borstkanker. Ze was pas 55 jaar. Wij zijn trots dat wij nu met z’n allen in actie kunnen komen voor het goede doel: ter nagedachtenis aan alle mensen die de strijd ook niet konden winnen en in actie komen voor mensen die nu en in de toekomst moeten vechten tegen deze nare ziekte.

In totaal moeten we als team dus minimaal € 20.000,- bij elkaar fietsen. Om dit te realiseren,  tuigen we verschillende acties op. Zo zullen we onder andere kleding en oude spullen gaan verkopen op een vlooienmarkt, zoeken we de regionale pers op, organiseren we een toertocht en kun je ons zelf inhuren op www.sintinnijverdal.nl ( of Wierden en Almelo)  

Helpen jullie ons? Sponsor ons. Hou ons daarvoor in de gaten. Binnenkort is onze website www.eenbergverzetten.nl live. En volg ons nu alvast op Twitter: @bergverzetten of via Facebook: www.facebook.com/eenbergverzetten En benieuwd wat Alpe d’HuZes met jouw geld doet?

Het komt 100% ten goede aan het KWF! Waar wacht je dus nog op? Verzet ook een berg. Onderstaand de link om te doneren:

http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/bastiaangerrits/bastiaan-gerrits/actie.aspx

Meer afbeeldingen

Wij gaan een berg verzetten!: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml