Wintervoorbereidingen

Wintervoorbereidingen

Een tijdje geleden ben ik begonnen met over te schakelen op Dainishi All Seasons, vooral omdat het kouder wordt en we stilaan minder moeten voeren,

maar omdat we vooral niet het zware voer mogen gebruiken zoals dit van Bactaplus, wat ik deze zomer gebruikt heb. Hier was ik echter wel heel tevreden over. Hieronder wat informatie over het voer.

DAINICHI ALL-SEASON MET LYMNOZYME

ALL-SEASON is een perfecte bron van natuurlijke vitamine E en gemakkelijk te verteren proteïnen, versterkt met vitaminen en mineralen die belangrijk zijn om huidaantastingen en schaafwonden te genezen. ALL-SEASON wordt gebruikt in de koudere maanden, in de herfst of lente, wanneer de stofwisseling van de vissen minder snel werkt.

De coating van de Dainichi All Season pellets is nu voorzien van een Pro-biotisch produkt genaamd Lymnozyme. Dit zeer succesvolle produkt heeft dezelfde positieve werking als Pro-100 of Genesyz; het verdrijft op natuurlijke wijze Aeromonas, Pseudonomas en Vibrio bacteriën, waardoor deze nog wel op een zeer laag peil aanwezig zijn, maar niet meer schadelijk zijn voor de vissen. Omdat het in de coating verwerkt wordt na het kookproces is er geen kwaliteitsverlies! Hierdoor is Dainichi het enige voer ter wereld met levende, "ongekookte", bacteriën!

Ingrediënten: witvismeel, tarwebloem, tarwekiemen, sojaboonmeel, gist, garnalenmeel, melkpoeder, vitaminemix, mineralenmix,spirulina, knoflook, proteïnen en natuurlijke gommen.

Kwaliteitsanalyse: Ruwe proteïnen: min. 39%, ruwe vetten: min. 4%, ruwe vezels: max. 4%, vocht: max. 9%, calcium: min. 2%.

Ik heb op dit ogenblik pakken van 2,5 kg in voorraad liggen die ik aanbied aan mijn klanten voor 39 euro/pak.

Bovendien ben ik begonnen met een voerautomaat, vooral in functie van mijn Japanreis, zodat ik niemand anders moet lastigvallen met het voeren. Zo te zien blijkt het goed te werken de vissen hebben er blijkbaar geen last van. Hieronder vind je de specificaties. Het toestel is makkelijk te bedienen en te programmeren.

Ik ga het aanbieden aan mijn klanten voor 100 euro/voerautomaat.

- 1 tot 5 keer per dag automatisch voeren, dagelijkse hoeveelheid voer tot 1,5 kilo

- Capaciteit: 6 liter vis pellets (2 – 10mm),

- Gebruik geen sticks of vlokken

- Instelbare voer afstand van 1,5 tot 4 m.

- Afmetingen: 27,5 x 27,5 x 36,5 cm

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240