Ze vertrokken als warme broodjes

Ze vertrokken als warme broodjes

En ik maar denken dat het vandaag niet druk zou worden en dat ik verder de boel zou kunnen afbreken. Dat was echter zonder de waard gerekend. Vanaf 9.30 stond de boog al gespannen en kwamen de klanten langs.

Het voordeel is natuurlijk dat ik voldoende nieuws heb om een bericht te schrijven. Eerst en vooral kwamen Daan en Sofie hun koi ophalen. Een prachtig koppeltje, al zeg ik het zelf. Zowel de kohaku alss de tancho mogen er zeker zijn.

En als je de tancho zijn bolletje dat wat scheeft staat en helemaal recht tussen de oogjes staat kunt vergeven dan ben ik zeker dat je een pracht van een tancho kohaku zult hebben in de toekomst. Ik heb ook begrepen dat ze naar een vijver van 40 kuub aan het lonken zijn, maar dat is voor later

Deze koop ik voor de verjaardag van Nonkel Roel. Je moet de nonkel (nonkel = oom) maar zijn om een cadeau zoals dit te krijgen. Lennert heeft hem persoonlijk uitgekozen, en niet via een foto of filmpje....heel verstandig Lennert. Het is natuurlijk wel een voordeel als je de buurman bent van Interkoi. Hij wou al een deel van de vijvers overkopen. Goed Idee Lennert, dan kan je Interkoi Arendonk verder zetten.

Mark kwam met zijn vader op bezoek en vroeg me of ik nog veilingen zou organiseren. Daar daar heb ik eigenlijk weinig zin in. Hij vind het spijtig, maar de veilingen zijn waardeloos met de betere koi. De koi worden onder de waarde verkocht, en dat geeft geen goed gevoel. Maar we zullen zien wat de toekomst brengt.

Mark liet de kans niet onbenut en scoorde maar liefst 3 prachtige tosai van Takigawa. Stuk voor stuk bijzonder mooie tosai, waarbij de sanke-achtige showa voor mij de betere van de 3 was. Mooi huidje en zwaar sumi patroon op een stevige body, wat wil je nog meer.

Als laatste deze voormiddag kwam Rik zijn showa van Dainichi ophalen. Hij kocht deze via Interkoi Germany en vermits de samenwerking optimaal is tussen de Interkoi agenten is het verzorgen en ophalen van koi in principe geen probleem.

Dit zou voorlopig in de toekomst ook nog zo kunnen blijven, dat moet de toekomst uitwijzen. Ik breek alle buitenvijvers momenteel wel af, maar de 3 binnenvijvers van 15 kuub blijven momenteel nog bestaan. 

Nu nog iedere dag even melden dat ik dit weekend NIET aanwezig zal zijn, en ik hoop dat de mensen dit lezen, want gewoonlijk krijg ik een telefoontje op zaterdag met de melding dat ze voor de deur staan. Het is iedere keer hetzelfde, dus:

IK BEN DIT WEEKEND VAN VRIJDAG 24 MEI TOT EN MET 26 MEI GESLOTEN

 

4
3
4
4
4
3
3
4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml