Eerste dag veiling Momotaro

Eerste dag veiling Momotaro

Tweede pinkster dag en normaliter zijn we gezellig bezig met heel gezin op deze dag. Nu had ik een verjaardag van mijn twee dochters maar had mijn laptop verdacht opgezet.

Ik kon de veiling mooi volgen en een dijk van een resultaat KO-V24-0516 een dijk van een kohaku uit de Offspring van Matsu, dit is op dit moment toch wel mijn favoriete lijn van Momotaro. De zuiverheid van de huid met een prachtige body.

Kiwa shasi zoals we het graag zien. Achterop kunnen jullie zien dat de staart wortel schoon gemaakt is en daar zullen we in november niks meer van zien. De volgende Kohaku KO-V24-0562 deze komt uit de oude lijn van Momotaro de mako kohaku de lijn sta bekend als enorme grote koi en mooie strakke aflijning. 

Deze koi is momenteel al 45 cm en het zal me verbazen als ze de 60 cm niet haalt in oktober de bouw heeft de koi mee om imposant te worden. Ondanks ik al veel kohaku heb zwemmen kon ik het niet laten om deze aan te kopen. 

Nu gaan we over naar mijn geliefde variëteit en dat is sanke ik heb er 3 weten te scoren waar ik goed gezind mee ben. Als eerste SA-V24-0530 een mooi uitgebalanceerde sanke met het sumi op de juiste plaats het shiroij is mooi wit en het rood is mooi van kleur er zitten misschien wat mindere puntjes in maar ik denk dat dit nog wel mooi op zal klaren.

De tweede sanke SA-V24-0536 deze heeft een goede bouw zoals ik het graag zie ik heb het filmpje meerdere malen moeten bekijken omdat links op de schouder het niet helemaal lekker zit.de foto uitvergroot en ik was overtuigd er zit nog sumi onder het zwakke punt en het zou mij niet verbazen dat er een mooie kata sumi vlek op de schouder zal ontwikkelen waardoor we er niks meer van zien. Ik heb vertrouwen in deze sanke en ook aangekocht.

Last but on least. Een sanke uit het boekje voor mij en het was een harde strijd de beste bieder was zo verbeten dat de persoon in de laatste 5 sec pas weer met een bod kwam. Zoals op de live veilingen kijk je goed om je heen en bekijk je de mensen die er lopen wat het wat makkelijker maakt om een strategie toe te passen.

Online is het wat moeilijker en speel de emotie meer een rol. De sanke SA-V24-0566 stond zeer hoog op mijn lijstje en had mijn zinnen erop gezet. Het was een lange strijd en in totaal een uur bezig geweest en we zullen maar zeggen loon naar werken.

Al met al de eerste dag weer enkele toppers kunnen aankopen bij Momotaro en het mooie is dat ze in Azukari zitten in een van de main ponds van Momotaro. Deze koi zullen naar verwachting zo rond de 58-65 cm zijn verwacht ik.

Ik wil wel een uitdaging met jullie aan. Voor degene die de uitdaging aan durven gaan wil ik het volgende voorstellen als er een aankoop wordt gedaan op een van deze koi en elke cm onder de 58cm zal de koper per cm kleiner een waardebon van 100 euro krijgen.

Dus als de koi 55 cm zal zijn in november als ik er ben dan krijg u een waardebon van 300 euro ter besteding aan koi bij Interkoi Ameide.

 

4
4
8
3
4
4
5
4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml