Weer eens een nieuws vanuit Ameide

Weer eens een nieuws vanuit Ameide

Afgelopen week was het een zeer drukke bedoeling met 2 shipment en een onderneming en daarnaast ook nog het gezin. Afgelopen donderdag en vrijdag ben ik open geweest. Het is nog een beetje zoeken naar de juiste invulling om iedereen te kunnen bedienen.

Donderdag was rustig maar ik ga wel volhouden om deze avond open te zijn. Waarom? We zitten vlak voor het weekend en is een mooie avond om de boog te laten vieren om zo ontspannen het weekend in te gaan. Dit is overigens ook voor de vrijdag avond.

Vanuit mijn begin jaren van de koi wereld was de donderdag avond een vaste prik in Raamsdonkveer waar destijds Relaxen zat. Hier hebben we mooie avondjes koi gehad, nadat Relaxzen er helaas mee stopte was het voor mij lang zoeken en uiteindelijk zijn we in Nieuwegein beland hier was het de vrijdag middag vaste prik en zo luiden we het weekend met elkaar in lekker over koi kletsen en zo ook over andere randzaken. Dit is wat ik mis en wil terugbrengen bij Interkoi Ameide.

De zaterdag stond in het teken voor mijn gezin en zo was ik al om 7,30 uur op pad om een potje voetbal te gaan kijken bij mijn dochter en aansluitend bij mij zoon en die zijn kampioen geworden

In de middag ben ik zelf weer eens wezen tennissen na 2 jaar en was het nog niet verleerd. Een leuke dubbel gespeeld en met 6-1 en 6-1 gewonnen waardoor we de tennis competitie dag in zijn geheel afsloten met een 5-1 winst.

Een klant had in Japan al een optie genomen op een karashi en was overgegaan tot koop dit zal een beul van een koi worden en weet zeker dat er geen spijt van zal zijn. Als je echt opzoek ben en je hebt wat moois gezien is er altijd een mogelijkheid om een afspraak te maken, dit is ook wat plezierig is want dan kunnen we de volledige focus hebben op de wens.

Dit was de zondag ochtend waar Patrick en Rina ook hadden gedaan. Na een bakje koffie en de heerlijke Belgische lekkernijen die ze mee hadden genomen zijn we overgegaan tot de gedroomde koi te vinden en eigenlijk was het zo geregeld want ze kwamen speciaal voor een koi, na het bowlen was het beklonken en hebben we nog gezellig over de hobby gepraat.

Zo ook voor een klant wat koi op de film gezet om dit nog eens goed te kunnen bekijken. KO-V23-1086 en 2310008. Zo ook een updatefilmpje gemaakt van een Yamabuki 2310025  deze is verkocht maar de klant zit in twijfel, de koi zwem nog in Ameide en we zullen afwachten wat de klant wil.

Aankomend weekend zijn we gesloten dit doordat we de koi show in Oldenzaal hebben. Voor degene die het leuk vinden zijn de deuren op donderdag avond open van 19.00-21.00 uur. Overigens koi voer, medicijnen en water verbeteraars hebben wij op voorraad waar jullie altijd voor langs kunnen komen. Aankomend weekend zijn jullie ook welkom in Oldenzaal het is een leuke show met mooie koi en veel gezelligheid.

Fijne week!

 

5
2
7
3
4
7
4
6

Meer afbeeldingen

Weer eens een nieuws vanuit Ameide: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml