Dankbare klanten

Dankbare klanten

Wie goed doet, goed ontmoet zegt men wel eens. Dat heb ik gisteren toch ervaren. Joost was in Japan in 2016 en had graag een dag doorgebracht bij de veiling van Momotaro. Daarom dat hij me contacteerde om hem te begeleiden, maar vroeg om dit zonder verplichting tot kopen te moeten doen. 

Ik had daar geen probleem mee, en Joost vond het een geweldige ervaring. Gisteren kwam hij speciaal naar Arendonk om tenminste nog een laatste keer bij Interkoi te zijn geweest en als het ware afscheid te nemen. Ik heb hier bijzonder veel respect voor en kan dit zeker appreciëren of naar waarde schatten. Dit waren de woorden van Joost na zijn bezoek.

***************************************************

"Goedemiddag Luc,

De sanke en ikzelf zijn weer veilig thuisgekomen. Momenteel ligt de sanke nog even te  acclimatiseren in de zak zodat de temperatuur langzaam aanpast aan die van de vijver. Het was goed om je nog even persoonlijk te zien en hoop dat je op de achtergrond nog lang actief blijft. 

Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor een nieuwsbericht: Ik heb zojuist nog even op je site teruggezocht met de term “Joost” en kwam er achter dat er 3 vermeldingen naar mij zijn in je graag gelezen nieuwsberichten. (Je kan dit natuurlijk nog lezen, helaas heeft Youtube al mijn video's van vroeger verwijderd. Update uit het verleden.)

De Torazo 11040016 heb ik nog altijd in mijn bezit en bekijk ik nog altijd met plezier. De andere kohaku heb ik niet meer. Naar aanleiding van het bezoek aan de veiling heb je ook nog mijn impressie op je site gezet. Je kan dit hier nog lezen: rondlopen-in-een-koiblad.

Een jaar later heb ik je nog een update gegeven van de aangekochte ginrin benigoi en een goshiki.  https://www.interkoi. eu/blog/een-update-van-joost. De benigoi is niet oud geworden door een ziekte maar de goshiki heb ik ook nog altijd. Destijds vond ik met name de ontwikkeling van het sumi (als ze het zwart bij een goshiki tenminste ook sumi noemen) erg snel gaan en was ik bang dat het ook op het rood zou komen maar dit is gelukkig niet gebeurd. Op bijgevoegd filmpje zie je zowel de kohaku als de goshiki voorbij zwemmen. 

Met vriendelijke groet en wellicht tot volgende week of een van de andere koishows. Joost." 

***************************************************

Dit zijn bijzonder dankbare momenten die me veel plezier doen. Je kan niet voor iedereen goed doen, maar je probeert toch altijd het beste te doen voor je klanten. Het is een dun touw waar je makkelijk vanaf kan vallen dat heb ik al wel meermaals ondervonden, maar ik heb in ieder geval meer dankbare momenten dan slechte herinneringen, dikwijls nog van mensen die zelf niet correct zijn. 

Joost kwam in principe voor deze sanke, maar uit eindelijk werd het een ander verdict. Ik had enkele andere sanke uit de vijver samen gezet en na evaluatie werd de grootste sanke uit dit viertal gekoznn. Dit is een sanke waar ik zelf een heel goed gevoel bij heb. Een goede keuze.

Bedankt Joost.

 

3
4
4
2
2
2
2
2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml