Een update van Joost

Een update van Joost

Een verrassende update die ik niet had verwacht, maar die me veel plezier heeft gedaan. De update is van Joost die mij een dag vergezeld heeft in Japan om een veiling van Momotaro bij te wonen.

Dit is zijn verhaal:

Met de herfst in aantocht heb ik afgelopen zondag enkele koi in de bowl gezet om ze te controleren, te filmen en te fotograferen. Bijgaand dan ook de update van de koi welke bij u gekocht zijn.

Om te beginnen, de voor mij meest bijzondere, de ginrin benigoi. Deze koi is niet zozeer bijzonder vanwege de koi en de ontwikkeling maar het blijft toch de koi die me telkens weer doet herinneren aan de mooie Japan reis met als kers op de taart het bezoeken van de veiling bij Momotaro. De ginrin benigoi is 38cm. De voorbouw is op het moment erg zwaar, ik hoop dat dit zal verbeteren.

hier moet hij tussengezeten hebben bij aankoop

Qua verandering is de goshiki het spectaculairst. Bij het nieuws item werd er in het commentaar nog twijfel geuit of 1611045 wel een goshiki zou zijn.

Bijgaande foto’s en filmpjes zullen die twijfel wegnemen. Overigens vind ik persoonlijk de ontwikkeling wel erg snel gaan, misschien wel te snel. De toekomst zal het leren. De lengte van de goshiki is eveneens 38cm.

Wil je nog een filmpje zien bij aankoop ? Dat kan, Kijk hier maar

Vorig jaar had ik nog 2 kohaku van Interkoi, maar 1 daarvan heb ik inmiddels verkocht. De Torazo kohaku 1104016 heb ik nog wel en is momenteel 66cm.

Omdat de bowl te klein was heb ik geen film meer gemaakt maar de koi zo snel mogelijk weer terug gezet na het fotograferen. De foto’s en filmpjes zal ik je direct via wetransfer sturen.

Veel plezier en vooral ook (aankoop)succes bij je aankomende reis.

Nu als dit geen mooi en leerrijk nieuwsitem is, dan weet ik het ook niet meer. Wat me vooral bekoord van de goshiki is de loupe zuiverheid van de goshiki in het hi, dat op dit ogenblik bijzonder mooi is te noemen.

Eerlijk gezegd wist ik dat het een goshiki was, maar dat deze zo positief zou ontwikkelen dat zou ik niet durven dromen. Te ver volgens Joost ? zolang hij nog zo positief ontwikkelt kan je ervan profiteren, de rest is voor later, geniet er nu maar van.

Hij was niet groot, maar nu begint het toch aardig wat te worden. Goed geselecteerd Luc, maar kom me nu niet vragen om goshiki te selecteren !

Bedankt voor deze fijne update Joost. En die kohaku…geweldig hoor…Hier nog een filmpje van verleden jaar. Machtige kohaku, probeer deze nu maar te kopen in Japan !!!

Meer afbeeldingen

Een update van Joost: afbeelding 1
Een update van Joost: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240