Ik ben blij mijn koi terug te zien

Ik ben blij mijn koi terug te zien

Vandaag is het voor de eerste keer dat ik weer wat koi heb gebowld. Zalig om dit nog eens te doen. Terwijl wij onderweg zijn naar Japan, kunnen jullie rustig deze nieuwsitems nog lezen die ik voorbereid heb. Lees dit nieuwsitem helemaal !

Kohaku, Sanke, Showa, doitsu ginrin soragoi, doitsu karashigoi, ginrin kokaku, doitsu sanke, hi utsuri, asagi, platinum ogon, en dan zeggen dat ik alleen maar Go Sanke aankoop en verkoop.

Lees bovenste zin dan nog maar eens en tel maar hoeveel verschillende soorten ik heb. Geloof je me niet ? Bekijk dit filmpje dan maar. En wat krijg ik niet verkocht ? Juist…

Maar wat let me om bij mijn principes en mijn instelling te blijven. Ik kijk er verlangend naar uit om het najaar in te gaan om nieuwe aankopen te doen. Zoals gezegd vrees ik voor Narita. Enkele uitzonderingen daar gelaten, zal hij toch met iets beter op de proppen moeten komen, en dan heb ik het niet over de koi, maar over de prijzenpolitiek. Wait and see is mijn strategie.

Ik ben trouwens benieuwd hoe de reis zal verlopen met Ben en Johan aan mijn zijde, want ik ben het gewoon om meestal alleen te gaan. Als er maar geen ruzie in het huishouden komt.

Ik weet dat Johan hoge verwachtingen heeft, en ik denk dat die ingelost zullen worden, maar op welke manier is nog maar de vraag. Hij zal in ieder geval vrij veel bijleren…

Ik moet wel zeggen dat ik bijzonder weinig info aanvragen heb, niet over de Narita koi, niet over Momotaro en Sakai. Dat wil zeggen dat ik voorzichtig moet worden, tenzij het anders uit gaat draaien. We zullen zien hoever de interesse reikt….

14 oktober update

Bovendien heb ik niet alleen een filmpje gemaakt van de vijver waar op dit moment de laatste koi inzitten..ik schat een 40-tal koi, dus nog altijd een kuub per koi…ik heb ook een filmpje gemaakt van enkele koi die aangeboden worden op 14 oktober.

Ik moest eens eventjes kijken of deze het goed genoeg deden. Hou er even rekening mee dat het vrij donker is met kunstlicht dat een iets vertekend beeld geeft van de koi qua kleurstellin, maar geloof me, ze zullen stralen en schitteren tegen 14 oktober.

Bekijk het filmpje en geef je mening maar ! Het is misschien geen Narita event, maar ook geen Narita prijzenfestijn, noem het gewoon het Interkoi event, dat klinkt even goed.

SPORTSELECT - SPORTSELECT - SPORTSELECT

MINDER GOED NIEUWS

Nog even een speciaal artikel publiceren door mijn zoon Vincent die eind dit jaar stopt met zijn zaak die hij begon in 2010. Ik wil hierbij NOG een speciaal aanbod doen, dat geldig is totdat er een definitieve stopzetting is van sportselect.

LEES DIT AANDACHTIG

Er bevind zich nog steeds een belangrijke stock in de zaak. Misschien dat alle beetjes helpen, maar mijn aanbod is het volgende: Iedereen die een bestelling doet via de website van sportselect krijgt [B" target="_blank" rel="noopener">een waardebon van 50% van de waarde van de aankoop (BTW niet inbegrepen).

Met deze waardebon kan je aankopen doen bij Interkoi, hetzij koi, hetzij probites voer of andere. Je laat gewoon je faktuur zien, en ik stuur je per kerende de waardebon die je kan gebruiken tot 1 maart 2018.

Er zijn beslist nog spullen in de winkel die je nog kan gebruiken. Er zijn geen overjaarse spullen, en alles staat vermeld op de website. Alle beetjes helpen, en er is nog voldoende voorraad.

Iedere bestelling wordt op prijs gesteld en vooral gewaardeerd want het is een enorme ingreep.

Een woordje van Vincent

Met spijt in het hart moet ik jullie melden dat Sportselect eind 2017 zijn deuren zal sluiten. Doorheen de jaren heb ik jullie kinderen zien groeien van startende atleten tot jongvolwassenen en in de tussentijd heb ikzelf ook veel nieuwe vrienden gemaakt. Ik heb dat altijd met hetzelfde plezier en enthousiasme gedaan, dus hopelijk kunnen jullie dan ook beamen dat het een fantastisch verhaal was.

Aan het einde van dit jaar zal ik reeds 8 jaar met hart en ziel aan dit project gewerkt hebben, maar het zal toch ook het einde betekenen van mijn droom. Het is financieel niet langer haalbaar om Sportselect draaiende te houden en ik zou ook graag iets meer tijd maken voor mijn vrouw en 2 kinderen.

Er is veel verandert sinds 2010 en ik kan een hele waslijst aan redenen opsommen, maar dat zijn toch echt wel de belangrijkste.

Wat Nu?

Er zal geen nieuwe collectie meer binnenkomen en ik ga een grote stockverkoop houden waarbij alle sportartikelen aan -30% en -50% verkocht zullen worden. Het ideale moment dus om je spullen voor het nieuwe seizoen extra voordelig aan te schaffen.

Ik zou ook graag een oproep doen om alle waardebons die nog in omloop zijn z.s.m. te verzilveren. De clubshops, bedrukkingen en bespanningen zal ik ten minste tot 31 oktober uitvoeren. Vanaf november zal dit moeilijker worden omdat we dan ook onze machines zullen trachten te verkopen. Mocht je met vragen zitten, geef me dan een seintje en ik beantwoord ze graag.

Een Nieuw Verhaal

Ik heb nu de opportuniteit om aan een nieuw verhaal te beginnen samen met mijn broer Robby. Hij is al jarenlang programmeur en webdesigner met zijn eigen zaak Inspira. Sedert anderhalf jaar ondersteun ik hem en zijn klanten als Online Marketeer en Copywriter.

Ervoor zorgen dat bezoekers van een website contact opnemen, iets kopen of een offerte aanvragen is onze specialiteit. Dat doen Robby en ik met beproefde tactieken en strategieën. M.a.w.: ik neem al mijn ervaring van Sportselect mee en zet die nu in om andere bedrijven te helpen met hun online verkoop.

Om dit nieuwe project professioneel en daadkrachtig bij te staan hebben we een kantoor ruimte gekocht te Vrijheid 63 en die staat gepland om eind 2017 open te gaan. Hopelijk mag ik je daar verwelkomen.

Meer afbeeldingen

Ik ben blij mijn koi terug te zien: afbeelding 1
Ik ben blij mijn koi terug te zien: afbeelding 2
Ik ben blij mijn koi terug te zien: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240