Ik ben er klaar voor.

Ik ben er klaar voor.Ik weet niet hoe het komt, maar voor de één of andere reden, verwacht ik vandaag veel volk en veel kopers.

Ik kan de bal volledig misslaan, maar ik heb het gevoel dat het koivirus stilaan terug de bovenhand haalt. Het kan niet beter getimed zijn, want mijn vijvers geven een ontzettend goed gevoel. Geniet even van dit filmpje, en dat zegt vermoedelijk genoeg. Gretig, sterk en gezond zijn de koi, een ideaal moment om uw slag te slaan.

Ik heb er een optimistisch muziekje op gezet om de motor terug op gang te brengen. De verwachtingen liggen hoog vandaag, het weer laat me wat in de steek, maar we gaan proberen er een aangename dag van te maken.

Timing is een belangrijk gegeven. Timing kan cruciaal zijn. Kijk even naar dit filmpje dat ik toevallig gevonden heb op een link in faceboek. Ik heb het filmpje gedownload van youtube en er een vertraagd filmpje achter geplaatst om de scene te ontleden. Kijk even naar het filmpje van het kind dat door een draaiende hoepel loopt. Onwaarschijnlijk, maar waar...

Reacties

4 reacties tot nog toe

Wij bijna, haha

johan frentz on 25/08/2012 08:33

Fijn te horen dat je er klaar voor bent .Hopelijk houden we het droog vandaag ,anders zeuren we daar weer over .

johan on 25/08/2012 09:02

he luc,ik kan geen koi meer kopen vijver zit vol!!

rudy on 25/08/2012 09:04

Dan moet je een grotere vijver maken....Rudy

Arjan on 25/08/2012 11:21