Binnenkomst van de koi 25 april in Ameide

Binnenkomst van de koi 25 april in Ameide

Donderdag was het zo ver de koi moesten opgehaald worden en het was niet van de poes. Een aantal kleppers van sakaifishfarm kwamen binnen en zo ook de aangekochte koi van de laatste trip. Matsue, Momotaro Tamaura, en Takigawa.

Het was spannend want deze tijdens dit transport zaten er merendeel koi van klanten tussen en dan is de spanning altijd iets hoger. De eerste zak die opengemaakt werd  waren de tosai van Matsue. Ik was al meer dan dik tevreden. De koi van Matsue zitten het langst op transport maar kwamen bijzonder goed uit de zak.

Daarna was Sakai aan de beurt. Ik kon mijn geluk niet op! De kohaku was meer dan goed en mijn bekko was er dan nog niet uit/ Vorig jaar moest ik diep in de buidel tasten voor een bekko ik ben in het verleden de eigenaar geweest van Kimi, de magistrale bekko van Yamatoja een aantal jaren geleden.

Helaas is ze veel te vroeg overleden. Sinds 2012 zoek ik al naar een bekko die mogelijk in de buurt zou kunnen komen. En had haar 9 jaar later gevonden bij Sakai. Na de update van afgelopen november was al het sumi weg op een enkel puntje na en heb destijds besloten dat ze naar Nederland moest komen om toch de hoop te hebben dat het sumi terug zou komen.

Nadat ik vanavond de koi zag was het feest. Het sumi is weer terug en we konden genieten. Het was ook heerlijk om de Sakai koi terug te zien. Vandaag de dag is het bijzonder lastig om nog goede Sakai koi aan te kopen maar het is ons gelukt

We hebben een behoorlijke collectie Sakai zwemmen en zo ook op de laatste veiling hebben we 2 tosai aan kunnen kopen. De koi van Tamaura zijn heerlijke koi/ We hebben daar  een showa en een sanke aangekocht. Beide hebben al een nieuwe eigenaar en die zullen meer dan tevreden zijn.

Ik ben trots wat ik op dit moment heb zwemmen het is genieten als ik mijn koihuis binnen loop. We hebben in diverse segmenten nu koi zwemmen en alle koi zijn met zorgvuldigheid geselecteerd.

Dit weekend zijn we vrijdag van 15.00-20.00 open.
Zaterdag van 10.00-15.00 uur 
Zondag zijn we van 11.00-13.00 uur geopend.

Iedereen is natuurlijk welkom en ik kan je garanderen dat het de moeite is om een prachtig assortiment High Qualtity koi te zien rondzwemmen. Het is een ongezien spektakell en met 11 mei in het vooruitzicht, weet ik dat de mensen verbaasd zullen rondkijken van het aanbod.

 

Meer afbeeldingen

Binnenkomst van de koi 25 april in Ameide: afbeelding 1
Binnenkomst van de koi 25 april in Ameide: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

Mooie koi zijn er binnen gekomen Andre 👍🏻


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml