Narita azukari project 28-04-2024

Narita azukari project 28-04-2024

Dit is wat Ryuki Narita zegt: Narita koifarm houdt het laatste en grootste evenement van het seizoen op zondag 28 april. Dit evenement is de beste kwaliteit en selectie ooit. Het totale aantal koi bedraagt 452 stuks van 40 000 yen tot 2 000 000 yen. 

Wil je een kijkje nemen in het aanbod van dit evenement, klik dan op deze link om het volledige aanbod te bekijken. Om je wegwijs te maken in de waarde, moet je de yen delen door 160, dan zit je ongeveer goed.

Dit zijn de regels en voorwaarden van de Narita koifarm.

  • Nu zijn de koi vrouwelijk gesext maar je krijgt geen vrouwelijke garantie.
  • Als de Koi mannelijk is, wordt een bedrag van 100% terugbetaald.
  • Er is geen kwaliteitsborging tijdens Azukari
  • 80% kredietteruggave als koi overlijdt tijdens Azukari periode
  • Azukari periode is tot eind december 2024
  • We rekenen 10.000 yen/per maand na eind december 2024

naritaNog even wat verduidelijken over de 80% kredietteruggave als de koi overlijd tijdens de azukari periode. Indien je een koi koopt van bijjvoorbeeld 100 000 yen, dan krijg je het bedrag van 80% of 80 000 yen ter beschikking om een andere koi aan te kopen. Je krijgt dit bedrag dus NIET teruggestort op je rekening, laat dit duidelijk zijn. Ook de bijkomende kosten worden niet terugbetaald. Dit is de algemene regel.

Zowel het transport als een eventuele verlenging van het verblijf na december 2024 worden afzonderlijk gefactureerd. Het transport kan dan pas berekend worden en is altijd afhankelijk van de hoeveelheid koi per transport en de grootte van de koi na een eventuele azukari periode. Je ontvangt hiervoor een correcte berekening met een breakdown van de prijzen, met alle facetten die met het transport te maken hebben. Wij hoeven op het transport geen winst te maken, maar ook geen geld te verliezen.

Let wel op de vermelding bij de koi of ze azukari kunnen blijven of niet. Bovendien staat er ook bij vermeld bij door welke kweker of dealer deze azukari periode wordt gedaan. Dus lees alles duidelijk zodat er geen misverstanden zijn.

Belangrijk te weten is dat dit een lucky draw systeem is. Met andere woorden, je kan je inschrijven op een koi, maar dat wil niet zeggen dat je de koi ook zult hebben. Het lot beslist door middel van het bekende strootje trek systeem of je de koi hebt gewonnen indien er meerdere kandidaat kopers zijn.

narita jumbo tosai eventIk heb dit evenement persoonlijk herhaalde malen meegedaan, en ook een groot aantal keer een koi gewonnen, maar op het event zelf wordt er rijkelijk ingezet door de deelnemers. Deelnemen is dus niet altijd een garantie op winst.

Je kan deelname aan dit jumbo tosai evenement door iedere Interkoi dealer van je keuze laten doen. Voor de Interkoi dealers die geen mogelijkheid hebben om de koi op te vangen, maar toch in functie van hun klanten mee willen doen stelt Interkoi Arendonk zijn binnenvijvers ter beschikking om de  koi gedurende 6 weken in quarantaine te zetten en dit tegen een afgesproken vergoeding binnen de groep. Het is aan hen om te beslissen of ze mee willen doen of niet.

In de quarantaine periode is begrepen, het op constante temperatuur houden van de vijvers. de controle op KHV en CEV tijdens hun verblijf, en uiteraard de verzorging en de voeding van de koi. Er zou plaats moeten zijn voor 45 tot 60 tosai in het voorjaar. 

Indien je mee wil doen moet ik alle bevestigingen binnen krijgen voor vrijdag avond 20.00 uur. Ik heb het zaterdag veel te druk en de bevestigingen moeten op tijd binnen zijn in Japan en het is daar momenteel 8 uur later dan hier. Nogmaals: Dit is een lucky draw event. Je kan dus wel een koi selecteren, maar de winnaar van de koi wordt getrokken via het strootje trek systeem.

Wat heb ik nodig:indien je mee wil doen.

de juiste codenummer van de betreffende koi.
Je correcte facuratie gegevens.Deze kan je enkel per mail alle doorgeven, ik accepteer geen bevestigingen via social media. Stuur je mail naar arendonk@interkoi.eu of naar je interkoi collega die je hebt uitgekozen.

Indien gewenst stuur ik je een screenshot met de volledige berekening van de kostenfactor bij aankoop. Dit behelst de kosten voor aankoop, de commsisielonen die betaald moeten worden, de verblijfkosten tijdens quarantaine. Het transport en verlenging van de verblijfkosten in Japan wordt afzonderlijk gegeven.

Nogmaals een link naar de website met het aanbod: https://www.narita-koi.com/event/11

 

Meer afbeeldingen

Narita azukari project 28-04-2024: afbeelding 1
Narita azukari project 28-04-2024: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml