Masami de grootte

Masami de grootteEen sanke die toch een geweldige indruk maakt, wil ik jullie toch niet onthouden.

Wie top of the bill wil zien, een geweldige sanke met toekomstpotentieel en een evolutie die er niet om liegt, moet toch even deze sanke bekijken met de naam "Masami".

Zaterdag hebben we even de tijd genomen om deze te bowlen en te meten. 63 cm is ze op dit ogenblik en ze moet nog 2 jaar worden. Aangekocht op de veiling verleden jaar maart (2008) trok ze toen al de aandacht van velen. Nu een jaar later zwemt ze in alle glorie bij ons in de verwarmde bakken. Als we deze Sanke over de 80 cm krijgen, zal ze een waardig kandidaat kunnen worden voor de rol van Grand Champion binnen enkele jaren.

Qua body is ze onovertroffen, huidkwaliteit perfect, fukurin volop in ontwikkeling en patroon waar niemand iets over af kan keuren. Al met al de bijna perfecte koi. Het wordt echter tijd dat deze kampioen naar buiten gaat, want 4-5 maanden binnen is goed voor de overwintering, maar zonlicht is een noodzaak. Laat ons hopen dat het weer snel beter zal worden want de koikriebels beginnen toe te slaan.

film: Masami de grootte (3 films, en gelieve rechtsboven "video in hoge kwaliteit" aan te klikken voor een goede weergave)

Meer afbeeldingen

Reacties

9 reacties tot nog toe

En daar is niets aan gelogen Luc! Heb haar zelf nog bewonderd vorige week en is gewoon een prachtverschijning! Wat een gratie!

Ton on 23/02/2009 09:21

Wat een geweldig mooie sanke.
Deze zou wel erg mooi in mijn vijver zijn.
Ik vind een sanke niet gauw mooi,maar dit is er wel één.

bj en j on 23/02/2009 10:52

hoi
luc werkelijk een pracht exemplaar.als je goed kijkt op de eerste hi plaat op het lichaam.rechts onderin is zij ook sumi aan het aanmaken.wat het patroon als het
doorzet alleen maar nog meer meerwaarde geeft.op de foto's kan je zeker al een
ontwikkeling waarnemen van het fukerin.wat je niet vaak ziet op deze leeftijd.dit geeft ook al aan wat een geweldige huidkwaliteit deze vis heeft.voor mij een vis waar ik uren naar kan kijken.

john en ans on 23/02/2009 14:50

Wat maakt deze Sanke een prachtige groei door, als ik me niet vergis begint ze ook al een beetje in de breedte te groeien. echt heel mooi hoor.

Luc, de naam welke we onze kohaku hebben gegeven heeft blijkbaar een goede indruk achtergelaten want bij de tekst filmpje staat de naam Sakami omschreven in plaats van Masami.

Sa-Kami hebben we vorige jaar juli opgehaald uit Arendonk.

Stephan on 23/02/2009 20:29

Dit is perfectie...word er echt stil van...

Matthijs on 23/02/2009 20:39

Ja beste Matthijs
en deze koi komt niet van Sakai, maar van ..... Momotaro.....

groetjes

Frank Borgmans on 24/02/2009 20:00

Ben Ben wat wordt ze prachtig, ze is een heel stuk breder geworden sinds de laatste keer dat wij bij Interkoi op bezoek waren...nog zo'n 20 cm erbij en je gaat ook een heel groot succes behalen op een show. Een topper!

groetjes
Ton & Ingrid

ingrid on 24/02/2009 20:27

Frank..uitzondering op de regel kan he haha!
jullie pesten me er maar mee..ik verander daar toch niet in haha!
maar dit is gewoon een fantastische sanke...niets meer niets minder...

Matthijs on 25/02/2009 18:42

voor mij de allerbeste sanke die ik bij luc voorbij zag komen...zowel op foto als in reallive!!!! alles erop en eraan. een gouden toekomst ligt in het verschiet!

arie on 27/02/2009 19:49