Aan alles komt een einde.

Aan alles komt een einde.Het is niet alleen een plezier om naar dit project te kijken, maar ook met veel respect voor de bouwers die dit project in goede banen hebben geleid.

Wij zijn blij om op afstand toch deelgenomen te hebben aan deze realisatie en de nodige begeleiding te hebben gegeven.

De bijgevoegde luchtfoto’s zijn magnifiek te noemen en geven een prachtig overzicht van het geheel. Op deze manier begrijpt men ook de impact van deze werken…chapeau Zenkoi, meer kan men hier niet aan toevoegen.

De koi kunnen binnenkort terug naar hun vernieuwde vijver, en volgens mij gaan ze daar geen spijt van krijgen.

Het dozijn bewoners dat ondertussen de vijver al aan één zijde bevolkt is ijverig bezig om de filters hun werk te laten doen. Het filmpje zegt genoeg. De kleinere koi hebben al hun plaats ingenomen.

De komende weken zullen de koi die nog op vakantie zijn, opnieuw huiswaarts keren. Iedere week een aantal, totdat de verhuis volledig is volbracht.

Let ook op de degelijkheid van installatie. Nog een aantal kleine werkjes moeten gebeuren, en als de tuinarchitect de nodige aanplanting zal hebben gedaan, kunnen we spreken van een oase van schoonheid.

Ook wij hopen dat dit prachtige project een voortzetting zal zijn van de prachtcollectie koi.

Ik kon het niet meer laten

Dat waren de woorden uit het kamp van de opgroei. Na één week acclimatisatie en zonder voer werd het hoog tijd om de eerste korreltjes te geven. Denk je dat ze het naar hun zin hebben ?

Meer afbeeldingen

Reacties