12 December is geweest

12 December is geweest

Ik denk dat ik het een geslaagde happening kan noemen. Een verstandig idee om de dagen te verdelen over een weekend.

Zo is er meer tijd en ruimte om de vissen rustig te bekijken en heb ik ook iets meer ademruimte om de mensen te woord te staan.

Gisterenavond was mijn pijpje letterlijk uit, en was ik om 8 uur al vertrokken naar de eeuwige jachtvelden. Mensen die mij kennen weten wat dat wil zeggen, want normaal is mijn dieselmotor niet kapot te krijgen, maar nu was het toch iets te veel van het goede. Komt er nog de stress bij van mijn derde zoon die een nieuwe zaak wil beginnen, waar ik toch de nodige tijd voor moet vrijmaken. Het project is zo groot dat ik het er af en toe benauwd bij krijg, en dat gebeurt ook niet zo vaak.

Ik ga niet uitleggen hoe de dag is geweest, ik hoop alleen maar dat de mensen die geweest zijn, hun eerlijke mening over de koi en over het Spaanse intermezzo willen geven. Met eerlijk, bedoel ik ook eerlijk... Het enige waar je geen kritiek op mag geven zijn mijn kleinkinderen, want die zijn gewoon fantastisch...evenals mijn zonen, vrouw en schoondochter die me geweldig hebben geholpen. Als er mensen zijn die kinderen hebben of kleinkinderen tussen 1-6 jaar, neem een kijkje op www.chiquedings.eu, want dit is één van de weinige websites waar je niet alleen Spaanse kinderkleding kan kopen, maar zeker de enige website waar je Spaanse kinderkleding kan kopen met een "corazon" of met een hart/liefde voor Spaanse kinderkleding.

Ton, ik heb 2 foto's van jou gepikt, maar dat vergeef je me wel nietwaar ? De bezoekers van vandaag zijn ook van harte welkom.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240