13 december is nu ook voorbij

13 december is nu ook voorbij

Zoals voorspeld waren er een 45-50 tal mensen wat de rust en de ontspannen sfeer ten goede kwam.

Ik heb speciaal de Showa van Sekiguchi gekocht, omdat ik voorspeld had dat deze hoge ogen gingen gooien in onze showalanden, en ja hoor. Ik zat precies goed met mijn veronderstelling. Ik heb herhaaldelijk gevraagd welke koi hun het meeste bekoorde, en telkens kwamen te Sekiguchi Showa op het voorfront. Verdiend trouwens, want het zijn bloedmooie showa.

Ik heb speciaal voor enkele klanten nog filmpjes van de nieuw binnengekomen visjes op youtube gezet, dan kunnen zij hun aankopen nog bewonderen. In de loop van volgende week ga ik weer alle prijzen op de site zetten. Er zal ditmaal een andere formule gemaakt worden, maar hierover zal ik ten gepaste tijde informatie geven. Zoals je kan zien op de foto's was het weer een gezellige boel, en kunnen we weer toeleven naar de volgende happening in mei.

Nieuwe vissen-01

Nieuwe vissen-02

Nieuwe vissen in slow motion

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240