2 koi van het verleden

2 koi van het verleden

Het is een update die de harten sneller doet kloppen als er koi getoond worden die je enkele jaren geleden hebt verkocht.

Vooral als de ontwikkeling de wensen van de klanten evenaart. Het blijven verhalen die je haren ten berge doen rijzen, maar dan op een positieve manier.

Ik herinner het me als de dag van vandaag. Februari 2013, 6 jaar geleden weeral werden er voor zover ik weet voor de eerste maal shiro aangeboden bij Momotaro.

" target="_blank" rel="noopener">Ik moest voor een klant proberen een bepaalde shiro aan te kopen, wat me helaas niet lukte, maar ik kon wel 2 andere shiro op de kop tikken.

Heb ik een filmpje daarvan ? Natuurlijk heb ik nog filmpjes gevonden. Dit was de eerste shiro en dit was de tweede shiro.

Ik weet nog dat ik ze indrukwekkend vond. Ik wist dat het geen rasechte shiro waren, maar ze hadden me helemaal in hun greep.

Als ik me niet vergis werd de tweede vrij snel verkocht, en ik meen me te herinneren aan wie, maar de eerste geraakte ik aan de straatstenen niet kwijt.

Ik heb in totaal 19 filmpjes van deze shiro gemaakt en voor mij was het onbegrijpelijk dat ik deze shiro niet kon verkocht krijgen. Dus moest ik een andere oplossing zoeken.

Het heeft tot 13 juli 2017 geduurd vooraleer ik iemand gevonden had die de shiro wou aankopen, en of hij een goede zaak gedaan heeft kan je beoordelen in dit filmpje van de shiro.

Ze is nu 87 cm en ziet er volgens mij betoverend mooi uit. Hier word je warm van als je dit ziet, of niet soms ? Ze zou nu 7,5, bijna 8 jaar moeten zijn…

Maar dat is niet de enige update die ik kreeg. Een sanke met een uitzonderlijk hoge huidkwaliteit ging samen met de shiro naar huis.

Ook deze kan ik me nog goed herinneren toen ik ze aankocht, alleen moet je er af en toe aan herinnerd worden, maar het is echt, ik kan me nog veel koi herinneren, en dat zijn er ondertussen toch al meer dan 2500 over al die jaren.

Ik was gefascineerd door de uitstraling, de verfijning, de afgewerktheid van deze sanke. Ze heeft dan ook niet heel lang bij mij rondgezwommen.

Het is een eer om ze nu weer eens terug te zien in volle glorie en ondertussen ook 69 cm zonder verlies van kwaliteit. Ze is nu 4,5 jaar jong, hier kan je nog lang van nagenieten.

Op 13 juli 2017 gingen beiden naar hun nieuwe thuis. Bedankt voor deze prachtige update…

Ondertussen heb ik het nog eens gewaagd om een shiro van Momotaro nog eens aan te kopen. Ook deze vind ik bloed en bloedmooi. Het verhaal herhaalt zich, want ook deze kan niemand warm maken, dus blijf ik er voorlopig zelf maar van genieten.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240